Заячківська, О. В. та Zayachkivska, O. V. (2017) ОСОБЛИВОСТІ ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ. Куприенко СВ. с. 34-38.
Text
Особливості ціноутворення.pdf Download(2MB) |
Анотація
У статті зроблена оцінка пілотного проекту щодо ефективного регулювання ціноутворення. Передбачалося, що його розробка дасть можливість визначити, які питання державного регулювання цін стримує розвиток бізнесу і як змінити його так, щоб він був ефективним інструментом для захисту інтересів споживачів. Проведений, в рамках пілотного проекту, моніторинг цін, мав відстежувати коливання інфляції на основні продукти харчування. По завершенню дії пілотного проекту, 28.02.2017 року відбулося оприлюднення Мінекономрозвитку України Проекту постанови «Про внесення змін до додатку до КМУ від 25.12.1996 р. № 1548». Даний проект має значно спростити процедуру зміни цін, залежно від цінових коливань ринку, що дозволить виробникам швидше реагувати на зміни кон’юнктури.
Title in English
FEATURES PRICING FOR FOOD
English abstract
The article made evaluation of the pilot project for effective regulation of pricing. It was assumed that it will develop to determine which questions of state regulation of prices holding back business development and how to change it so that it was an effective tool for consumer protection. Conducted in the pilot project, monitoring of prices, had to track fluctuations in inflation for staple foods. Upon completion of the pilot project, there was publication 28.02.2017 p. Ministry of Economic Development and Trade of Ukraine Draft Resolution "On Amendments to the annex to the Cabinet of Ministers of Ukraine of 25.12.1996 p. № 1548". This project has significantly simplified the procedure of changing prices depending on the price fluctuations of the market, enabling manufacturers to quickly respond to changing market conditions.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | ціноутворення, продукти харчування, споживчі ціни, pricing, food, consumer prices |
Бібліографічний опис: | Заячківська О. В. Особливості ціноутворення на продукти харчування / О. В. Заячківська // Научный взгляд в будущее : международное периодическое научное издание. - Одесса : Куприенко СВ, 2017. - Вып. 5, Т. 4. - С. 34-38. |
Тематики: | За напрямами > Усі спеціальності |
Користувач, що депонує: | С. Й. Гипчинська |
Дата внесення: | 18 Лют 2020 12:07 |
Останні зміни: | 18 Лют 2020 12:07 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/17080 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року