Методичні вказівки до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Охорона праці в галузі» денної форми навчання для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Архітектура та містобудування» спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» (частина 2)

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-10-32 Довбенко, Т. О. (2020) Методичні вказівки до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Охорона праці в галузі» денної форми навчання для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Архітектура та містобудування» спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» (частина 2). [Методичне забезпечення]

[img] Text
03-10-32.pdf

Download(518kB)

Анотація

Вивчення навчальної дисципліни „Охорона праці в галузі” передбачає формування теоретичних знань та практичних навичок в системі правових, соціально-економічних, організаційно-технічних, санітарно-гігієнічних та лікувально-профілактичних заходів та засобів, спрямованих на збереження життя, здоров'я та працездатності людини у процесі її трудової діяльності. В методичних вказівках наведено комплекс практичних завдань для здобуття відповідних компетентностей. Практичні роботи відповідають робочій програмі. Кожна практична робота складається з комплексу практичних завдань та теоретичних даних. Перед виконанням будь-якої практичної роботи, студенти зобов’язані ознайомитись з теоретичними відомостями, після чого приступати до розв’язання практичних задач під чітким керівництвом викладача. Адже опанування дисципліни студентами денної форми навчання протягом семестру передбачає проходження 2 модульних контролів та складання екзамену, у якості тестових завдань, за технічної підтримки навчально-наукового центру незалежного оцінювання. При цьому практичні завдання є складовою частиною модульного та підсумкового контролів. Студенти заочної форми складають іспит класично – по білетам (ККР), при цьому кожен білет повинен містити також практичні завдання. Крім того, в методичних вказівках пропонується студенту пройти тестування для визначення та оцінки стресового навантаження, що дозволить мінімізувати професійні ризики на робочих місцях. Отже, уважно виконуйте практичні завдання і отримуйте відповідний результат при проходженні комп’ютерного тестування або складанні екзамену.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 03-10-32, охорона праці в галузі
Шифр: 03-10-32
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття
Тематики: Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво > 191 Архітектура та містобудування
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Охорони праці та безпеки життєдіяльності
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 09 Квіт 2020 10:47
Останні зміни: 09 Квіт 2020 10:47
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/17637
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року