Кузьмін, О. В. та Роман, Т. О. та Акімова, Л. М. та Чемакіна, О. В. (2020) ЕЛЕКТРОННІ СИСТЕМИ В ГАЛУЗІ. ОЛДІ-ПЛЮС, Херсон. ISBN 978-966-289-375-5
Text
Акімова Л.М. ЕЛЕКТРОННІ СИСТЕМИ В ГАЛУЗІ зах.pdf Download(7MB) |
Анотація
У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні і методичні основи з питань розвитку електронних систем у ресторанному бізнесі, які дозволяють здобувачам керувати закладами ресторанного господарства за рахунок сучасного програмного забезпечення, що дозволяє приймати кваліфіковано рішення, своєчасно налаштовувати електронні системи, створювати та редагувати бази даних, розробляти калькуляційні карти, електронне меню, управляти модульними службами «front office» і «back office». У навчальному посібнику представлено сучасні уявлення щодо комп’ютерного програмного забезпечення, методи та способи покращення обслуговування клієнтів, підвищення рівня сервісу обслуговування та ознайомлення з інноваціями ресторанними технологіями. Навчальний посібник «Електронні системи в галузі» призначений для підготовки здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології». Навчальний посібник може бути корисний інженерно-технічним працівникам при проектуванні закладів ресторанного господарства.
Тип елементу : | Книга |
---|---|
Ключові слова: | електронні системи у ресторанному бізнесі |
ISBN: | 978-966-289-375-5 |
УДК: | 004:656.07(076) |
Бібліографічний опис: | Електронні системи в галузі : навчальний посібник / О. В. Кузьмін, Т. О. Роман, Л. М. Акімова, О. В. Чемакіна. – Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2020. – 168 с. |
Тематики: | Навчальні видання > Навчальний посібник |
Користувач, що депонує: | С. Й. Гипчинська |
Дата внесення: | 25 Трав 2020 11:41 |
Останні зміни: | 25 Трав 2020 11:41 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/18157 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року