Військово-політична стабільність держави в аспекті інтелектуалізації економіки

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Якимчук, А. Ю. та Валюх, А. М. та Вашай, Ю. В. та Дорошенко, О. О. та Пахаренко, О. В. та Ситняківська, С. М. та Хливнюк, М. Г. та Літяга, І. В. та Якимчук, О. Ф. та Ярощук, В. В. (2019) Військово-політична стабільність держави в аспекті інтелектуалізації економіки. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

[img] Text
Монографія_об_на.pdf

Download(3MB)

Анотація

Монографія присвячена розгляду актуальних проблем підтримки військово-політичної стабільності в державі відповідно до сучасних концепцій інтелектуалізації економіки й досягнення еколого-економічної безпеки держави. Виявлено основні закономірності енергетичної безпеки як складової загальнонаціональної безпеки, обґрунтовано заходи щодо підвищення її рівня на основі позитивного міжнародного досвіду. Розглянуто теоретичні основи військово-політичної стабільності держави. Проаналізовано передумови та методику формування показників інтелектуалізації економіки України як основи стабільності розвитку. Обґрунтовано заходи щодо посилення складових економічної та військово-політичної безпеки України. Розглянуто важливі питання підвищення ефективності соціальної роботи щодо соціальної адаптації та соціалізації внутрішньо переміщених осіб в Україні. Монографія може стати у нагоді фахівцям органів державного,регіонального управління та місцевого самоврядування, науковим працівникам, аспірантам, магістрантам, студентам закладів вищої освіти України спеціальностей «Публічне управління та адміністрування», «Економіка», «Менеджмент».

Тип елементу : Монографія (НЕ ВИЗНАЧЕНО)
Ключові слова: держава, стабільність, економіка
ISBN: 978-966-327-440-9
УДК: 355.01:331.102.344
Авторський знак: I-74
Бібліографічний опис: Військово-політична стабільність держави в аспекті інтелектуалізації економіки : монографія / за редакцією д.е.н., проф.А. Ю. Якимчук. – Рівне : НУВГП, 2019. – 208 с.
Тематики: Монографія
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 11 Черв 2020 09:30
Останні зміни: 11 Черв 2020 09:30
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/18249
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року