Розроблення та дослідження сучасних систем електроенергетики та автоматизації

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Древецький, В. В. та Василець, С. В. та Рудик, А. В. та Сафоник, А. П. та Гудь, В. М. та Данченков, Я. В. та Клепач, М. М. та Матус, С. К. та Стеценко, А. М. (2020) Розроблення та дослідження сучасних систем електроенергетики та автоматизації. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Овід, Рівне.

[img] Text
Монографія (каф. АЕКІТ) зах.pdf

Download(29MB)

Анотація

В монографії представлена історія та сьогодення кафедри автоматизації, електротехніч-них та комп’ютерно-інтегрованих технологій. Розроблено автоматичні аналізатори кінематич-ної в’язкості та густини плинних середовищ зі слідкуючим та розгортуючим зрівноваженням, проведено моделювання їх динамічних характеристик та модернізовано електрофлюїдний ана-лізатор в’язкості з розгортуючим зрівноваженням напругою. Розроблено та практично реалізо-вано інтелектуальну складову автоматизованої системи вимірювального контролю і проаналі-зовано невизначеність вимірювання. Проведено моделювання та автоматизовано процес керу-вання очищеням рідин від багатокомпонентного забруднення і розроблена автоматизована сис-тема керування процесом очищення води. Автоматизовано процеси водорегулювання на осу-шувально-зволожувальних системах та проведена технічна і програмна реалізація автомати-зованої системи керування на осушувально-зволожувальних системах. Розроблено схеми фільтрів та алгоритми фільтрації сигналів в засобах вимірювання і системах автоматизації. Досліджено точність контролю якості постійних магнітів методом дис-танційної магнітометрії. Розглянуто питання математичного моделювання функціонування та підвищення безпеки експлуатації напівпровідникових перетворювачів у складі електротехніч-них комплексів. Новизну отриманих результатів підтверджено рядом патентів України. Монографія розрахована на наукових та інженерно-технічних працівників науково-дослідних, проектних організацій та промислових підприємств, а також може бути корисною аспірантам і студентам, які спеціалізуються в галузях електроенергетики та автоматизації.

Тип елементу : Монографія (НЕ ВИЗНАЧЕНО)
Ключові слова: електроенергетика, автоматизація, сучасні системи, кафедра АЕКІТ
ISBN: 978-617-7514-32-8
УДК: 681.5:621.3.07:621.317.7:621.318.2
Бібліографічний опис: Розроблення та дослідження сучасних систем електроенергетики та автоматизації : монографія / В. В. Древецький, С. В. Василець, А. В. Рудик [та ін.]. – Рівне : Овід, 2020. – 380 с. : іл.
Тематики: За напрямами > 05 - Інженерія > 0507 - Електротехніка та електромеханіка > 6.050701 - Електротехніка та електротехнології
Монографія
Користувач, що депонує: С. Й. Гипчинська
Дата внесення: 15 Вер 2020 08:17
Останні зміни: 28 Вер 2020 08:24
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/18610
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року