Силабус навчальної дисципліни «Господарське і трудове право України» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

07-01-06S Міщук, І. В. та Пасічнюк, В. Б. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Господарське і трудове право України» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

[img] Text
07-01-06s.pdf

Download(775kB)

Анотація

Навчальна дисципліна «Господарське та трудове право» є необхідною у підготовці фахівців ступеня вищої освіти бакалавр за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа». У силабусі розглядається система трудового законодавства; трудові договори, їх види, підписання та розірвання; колективні договори; зайнятість населення; умови праці; охорона, безпека, гігієна праці; оплата праці; професійні спілки; комісії по трудових спорах, трудовий арбітраж, суб’єкти господарювання; господарська діяльність; договірне право; загальна характеристика форм прояву недобросовісної конкуренції; відповідальність за порушення законодавства про захист економічної конкуренції та інше. Навчальна дисципліна «Господарське та трудове право» є невід’ємною складовою навчального плану підготовки студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа», що здійснюється у вищих навчальних закладах освіти. Цілями вивчення дисципліни «Господарське і трудове право України» є: орієнтуватись у напрямках розвитку галузей трудового і господарського права; аналізувати, узагальнювати та правильно застосовувати норми законодавства України у практичній діяльності та роз’яснювати їх зміст іншим; застосовувати на практиці норми правових актів; виявляти недосконалість окремих норм та проблеми у їх застосуванні, знаходити шляхи їх вирішення; користуватися джерелами права та тлумаченнями і коментарями норм права при вирішенні конкретних справ; логічно, послідовно, з виділенням головного, доказово викладати матеріал із застосуванням знань з різних джерел законодавства; користуватися правовою термінологією; керуватись у практичній діяльності та в поведінці правовими знаннями і переконаннями, брати участь у правовому вихованні населення та інше. Використовуються такі методи викладання та технології: тренінги, рольові ігри, обговорення, презентації, міні-лекції, ситуаційні дослідження та інші.

Title in English

SYLLABUS Labor and economic law of Ukraine ВЦЗП 1.2 Code for the EP Educational level: Bachelor’s (first) 24 Fields of knowledge: "Service area" 241 Field of study: Hotel and restaurant business Educational Program: "Hotel and restaurant business"

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 07-01-06S
Шифр: 07-01-06S
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут права > Конституційного права та галузевих дисциплін
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 23 Жов 2020 09:43
Останні зміни: 23 Жов 2020 09:43
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/18969
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року