Силабус навчальної дисципліни «SEO оптимізація та Web-аналітика» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Інформаційні технології в бізнесі»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

04-05-12S Василів, В. Б. (2020) Силабус навчальної дисципліни «SEO оптимізація та Web-аналітика» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Інформаційні технології в бізнесі». [Силабус]

[img] Text
04-05-12S.pdf

Download(539kB)

Анотація

Метою дисципліни є формування сучасного рівня розуміння принципів взаємодії ресурсів Всесвітньої мережі та пошукових систем, набуття студентами теоретичних знань та практичних навичок внутрішньої і зовнішньої оптимізації сайту для підняття його позицій у результатах видачі пошукових систем по певних запитах користувачів, з метою збільшення мережевого трафіку (для інформаційних ресурсів) і потенційних клієнтів (для комерційних ресурсів) і подальшої монетизації (отримання доходу) цього трафіку. Під час вивчення дисципліни послідовно вирішуються такі завдання, як: створення семантичного ядра сайту, аналіз семантичних особливостей сайтів конкурентів, створення ефективних SEO-текстів, дослідження динаміки трафіку та поведінкових особливостей цільової аудиторії, планування та проведення комплексних засобів, що включають у себе нарощування маси лінків сайту, залучення сторонніх ресурсів та сервісів.

Title in English

SYLLABUS SEO optimization and Web-analytics ПП1 Code in Educational Program Educational level: Master’s (second) 05 Fields of knowledge "Social and behavioral sciences" 51 Field of study: Educational Program: "Information technology in business"

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 04-05-12S, SEO оптимізація, Web-аналітика
Шифр: 04-05-12S
Тематики: Шифр галузі знань > 5 Соціальні та поведінкові науки
Шифр галузі знань > 5 Соціальні та поведінкові науки > 51 Економіка
Підрозділи: Навчально-науковий інститут автоматики, кібернетики та обчислювальної техніки > Комп'ютерних технологій та економічної кібернетики
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 27 Жов 2020 08:39
Останні зміни: 27 Жов 2020 08:39
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/19000
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року