Силабус навчальної дисципліни «Історія та культура України» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Журналістика», 061. Спеціальність «Журналістика»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-10-14S Клинова-Дацюк, Г. Д. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Історія та культура України» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Журналістика», 061. Спеціальність «Журналістика». [Силабус]

[img] Text
06-10-14S.pdf

Download(593kB)

Анотація

В умовах російської воєнної агресії проти України, яка супроводжується ідеологічною та інформаційною експансією, вивчення навчальної дисципліни «Історія та культура України» є надзвичайно важливим і вкрай необхідним засобом захисту державних інтересів у духовній сфері та засобом впливу на національну свідомість студентської молоді. Дисципліна розглядає низку актуальних для сьогодення питань: формування території сучасної України, становлення української нації та державотворчих процесів на українських землях, формування самобутньої і неповторної національної культури. Основна мета викладання дисципліни «Історія та культура України» полягає в поглибленні знання з історії та культури України; показі самобутності українського народу, його історії та культури; формуванні у студентів бачення історії України та сприйняття її культури, як невід’ємної складової світового історичного процесу та світової культурної спадщини. Основні цілі: - проаналізувати етнічні й державотворчі процеси на території України та розкрити умови формування та розвитку вітчизняної культури, як самобутньої культури українців; - формувати уявлення про вітчизняну історію і культуру, як частину всесвітнього історичного та культурного процесу; - розвивати навички дослідницької роботи з джерелами та об’єктивного аналізу історичних фактів; - виховувати патріотичні почуття та шанобливе ставлення до історії України, її історичних постатей та діячів культури.

Title in English

SYLLABUS «History and culture of Ukraine» ОК1 Code in Educational Program Educational level: Bachelor’s (first), 06 Fields of knowledge «Journalism» Educational Program: «Journalism»

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 06-10-14S
Шифр: 06-10-14S
Тематики: Шифр галузі знань > 6 Журналістика
Шифр галузі знань > 6 Журналістика > 61 Журналістика
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Українознавства
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 03 Лист 2020 10:49
Останні зміни: 02 Лист 2021 20:04
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/19063
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року