Силабус навчальної дисципліни «Комп’ютерна графіка та обчислювальна геометрія» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Інтернет речей» спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

04-01-13S Мічута, О. Р. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Комп’ютерна графіка та обчислювальна геометрія» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Інтернет речей» спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення». [Силабус]

[img] Text
04-01-13S.pdf

Download(646kB)

Анотація

Комп’ютерна графіка – це галузь знань, в якій, з одного боку, накопичено значний багаж знань, з іншого боку, здійснюється постійний розвиток методів, алгоритмів та практичних застосувань, це складна і різноманітна дисципліна. Комп’ютерна графіка є важливою компонентою освіти сучасного спеціаліста. В багатьох випадках потреби в графіці можуть бути забезпечені різними існуючими графічними бібліотеками та системами. Однак, постійно виникає необхідність створювати спеціальні графічні програмні засоби. Зробити це можна, якщо оволодіти практичними навичками розв’язування типових задач комп’ютерної графіки та відповідними теоретичними знаннями. Мета дисципліни полягає в наступному: вивчення основних алгоритмів обчислювальної геометрії та методів проектування та побудови складних поверхонь; ґрунтовне ознайомлення студентів із спеціальними чисельними методами комп’ютерної графіки для проектування поверхонь; формування у студентів знань, вмінь і навичок щодо впровадження та застосування теоретичних основ та програмного інструментарію обчислювальної геометрії і комп’ютерної графіки в майбутній професійної діяльності. Основними завданнями вивчення дисципліни є: надання студентам базових теоретичних знань у галузі обчислювальної геометрії та геометричного моделювання; надання студентам базових знань щодо способів застосування основних алгоритмів обчислювальної геометрії та способів побудови поверхонь в комп’ютерній графіці; набуття студентами практичних навичок застосування алгоритмів обчислювальної геометрії для вирішення задач; вивчення основних принципів побудови комп’ютерного зображення.

Title in English

SYLLABUS COMPUTER GRAPHICS AND COMPUTATIONAL GEOMETRY ОК 36.1 Code in Educational Program Educational level: Bachelor’s (first) 12 Fields of knowledge Information technologies 121 Field of study: «Software engineering» Specialization: «Internet of things» Educational Program: «Internet of things»

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 04-01-13S, комп’ютерна графіка, обчислювальна геометрія
Шифр: 04-01-13S
Тематики: Шифр галузі знань > 12 Інформаційні технології
Шифр галузі знань > 12 Інформаційні технології > 121 Інженерія програмного забезпечення
Підрозділи: Навчально-науковий інститут автоматики, кібернетики та обчислювальної техніки > Комп’ютерних наук
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 09 Лют 2021 09:58
Останні зміни: 09 Лют 2021 09:58
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/19717
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року