Силабус навчальної дисципліни «Фізична реабілітація в косметології» для здобувачів вищої освіти першого ступеня «бакалавр» усіх освітніх програм спеціальностей НУВГП.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

08-03-04S Ногас, А. О. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Фізична реабілітація в косметології» для здобувачів вищої освіти першого ступеня «бакалавр» усіх освітніх програм спеціальностей НУВГП. [Силабус]

[img] Text
08-03-04S.pdf

Download(2MB)

Анотація

Основним завданням курсу «Фізична реабілітація в косметології» є навчання студентів оволодінню теоретичними знаннями про будову, старіння шкіри та хвороби шкіри; засвоєння практичними навичками відрізняти шкірні косметичні проблеми від шкірних дерматологічних проблем; освоєння ними техніки проведення процедур косметичного догляду за шкірою та її придатками з використанням косметологічних засобів, косметичних процедур та застосування засобів фізичної реабілітації з метою корекції косметичних недоліків шкіри; проведення різних видів косметологічного масажу обличчя і декольте; дізнатися про методи омолодження шкіри, ін'єкційну косметологію; аромотерапію; освоїти методику проведення анти Поданий курс у вибірковій дисципліні «Фізична реабілітація в косметології» допоможе студентам засвоїти навики та вміння діагностики шкіри; поглибити та розширити отримані теоретичні знання методів апаратної косметології, що використовується для корекції косметичних дефектів шкіри та її придатків; ознайомитись з принципами роботи косметологічного обладнання та з сучасними методами косметологічної корекції недоліків шкіри. Також засвоїти навички по догляду та реабілітації пацієнтів після перенесених пластичних операцій. Мета викладання дисципліни – вивчити методи діагностики, профілактики, реабілітації і лікування захворювань у косметології, усунення косметичних недоліків шкіри, вроджених дефектів голови, обличчя і тіла, а також здійснювати перевірку косметичних засобів на шкідливість.

Title in English

SYLLABUS Physical rehabilitation in cosmetology Code in Educational Program for all specialties

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 08-03-04S
Шифр: 08-03-04S
Тематики: За напрямами > Усі спеціальності
Підрозділи: Навчально-науковий інститут охорони здоров'я > Медико-психологічних дисциплін
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 26 Лют 2021 10:50
Останні зміни: 26 Лют 2021 10:50
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/19944
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року