Методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Транснаціоналізація світової економіки» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Міжнародний бізнес» спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-01-265М Ханін, І. Г. та Жемба, А. Й. (2021) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Транснаціоналізація світової економіки» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Міжнародний бізнес» спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини». [Методичне забезпечення]

[img] Text
06-01-265М.pdf

Download(854kB)

Анотація

Курсова робота з навчальної дисципліни «Транснаціоналізація світової економіки» передбачає дослідження теоретичних та прикладних аспектів організації та функціонування транснаціональних компаній, а також транснаціонального виробництва та обігу в умовах трансформаційних зрушень світової економіки. Суттєве значення надається аналізу сучасних тенденцій та форм транснаціоналізації у сферах виробництва та послуг. Розглядаються основні складові економічного механізму та структура фінансування діяльності ТНК.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 06-01-265М, міжнародний бізнес
Шифр: 06-01-265М
За видами робіт: Курсова робота (проект)
Тематики: Шифр галузі знань > 29 Міжнародні відносини
Шифр галузі знань > 29 Міжнародні відносини > 292 Міжнародні економічні відносини
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Економіки підприємства
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 11 Черв 2021 08:12
Останні зміни: 06 Лип 2022 10:27
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/20746
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року