05-03-05S Полтавченко, Т. В. (2021) Силабус освітньої компоненти «Санітарний контроль в рибництві. Міжнародна стандартизація та сертифікація готової продукції аквакультури» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Охорона, відтворення та раціональне використання гідробіоресурсів», за спеціальністю 207 Водні біоресурси та аквакультура. [Силабус]
Text
05-03-05S.pdf Download(457kB) |
Анотація
Санітарний контроль в рибництві. Міжнародна стандартизація та сертифікація готової продукції аквакультури – полягає у вивченні студентами сучасних схем проведення ветеринарно-санітарної експертизи для оцінки якості риби, інших гідробіонтів, а також продукції з них. Міжнародні методи сертифікації в рибництві. Мета – полягає у вивченні студентами сучасних схем проведення ветеринарно-санітарної експертизи для оцінки якості риби, інших гідробіонтів, а також продукції з них. Міжнародні методи сертифікації в рибництві. Завдання навчальної дисципліни полягає у вивченні студентами схем оцінки якості риби, нерибних об’єктів та продукції з них. У результаті вивчення навчальної дисципліни студент повинен знати: - загальні правила та норми щодо оцінки якості риби, продуктів з риби та нерибних; - міжнародні стандарти в галузі рибництва; - лабораторні методи дослідження риби, продукції з риби та нерибних об’єктів (фізико - хімічні, біохімічні, мікробіологічні, органолептичні ). вміти: - розробити, організувати і провести комплексну оцінку якості риби та риб¬них продуктів; - провести лабораторні дослідження риби, продукції з риби та нерибних об’єктів та дати експертний висновок. Теоретичні та практичні знання з дисципліни «Санітарний контроль в риб¬ництві. Міжнародна стандартизація та сертифікація готової продукції рибництва» дозволить майбутнім фахівцям - магістрам ефективно використовувати їх як у науковій, так і у практичній діяльності.
Title in English
SYLLABUS Sanitary control in fish farming. International standardization and certification of finished aquaculture products. ОК 12 Code in Educational Program Educational level: Magister’s (second) 20 Fields of knowledge Agricultural Sciences and Food 207 Specialty Aquatic Bioresources and Aquaculture Educational Program: Protection, reproduction and rational use of hydrobioresources
Тип елементу : | Силабус |
---|---|
Ключові слова: | 05-03-05S, санітарний контроль в рибництві |
Шифр: | 05-03-05S |
Тематики: | Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 207 Водні біоресурси та аквакультура |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Водних біоресурсів |
Користувач, що депонує: | libr_1 Г. Д. Рожанчук |
Дата внесення: | 28 Серп 2021 10:26 |
Останні зміни: | 07 Вер 2021 09:51 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/20979 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року