Силабус освітньої компоненти «Санітарний контроль в рибництві. Міжнародна стандартизація та сертифікація готової продукції аквакультури» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Охорона, відтворення та раціональне використання гідробіоресурсів», за спеціальністю 207 Водні біоресурси та аквакультура

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-03-05S Полтавченко, Т. В. (2021) Силабус освітньої компоненти «Санітарний контроль в рибництві. Міжнародна стандартизація та сертифікація готової продукції аквакультури» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Охорона, відтворення та раціональне використання гідробіоресурсів», за спеціальністю 207 Водні біоресурси та аквакультура. [Силабус]

[img] Text
05-03-05S.pdf

Download(457kB)

Анотація

Санітарний контроль в рибництві. Міжнародна стандартизація та сертифікація готової продукції аквакультури – полягає у вивченні студентами сучасних схем проведення ветеринарно-санітарної експертизи для оцінки якості риби, інших гідробіонтів, а також продукції з них. Міжнародні методи сертифікації в рибництві. Мета – полягає у вивченні студентами сучасних схем проведення ветеринарно-санітарної експертизи для оцінки якості риби, інших гідробіонтів, а також продукції з них. Міжнародні методи сертифікації в рибництві. Завдання навчальної дисципліни полягає у вивченні студентами схем оцінки якості риби, нерибних об’єктів та продукції з них. У результаті вивчення навчальної дисципліни студент повинен знати: - загальні правила та норми щодо оцінки якості риби, продуктів з риби та нерибних; - міжнародні стандарти в галузі рибництва; - лабораторні методи дослідження риби, продукції з риби та нерибних об’єктів (фізико - хімічні, біохімічні, мікробіологічні, органолептичні ). вміти: - розробити, організувати і провести комплексну оцінку якості риби та риб¬них продуктів; - провести лабораторні дослідження риби, продукції з риби та нерибних об’єктів та дати експертний висновок. Теоретичні та практичні знання з дисципліни «Санітарний контроль в риб¬ництві. Міжнародна стандартизація та сертифікація готової продукції рибництва» дозволить майбутнім фахівцям - магістрам ефективно використовувати їх як у науковій, так і у практичній діяльності.

Title in English

SYLLABUS Sanitary control in fish farming. International standardization and certification of finished aquaculture products. ОК 12 Code in Educational Program Educational level: Magister’s (second) 20 Fields of knowledge Agricultural Sciences and Food 207 Specialty Aquatic Bioresources and Aquaculture Educational Program: Protection, reproduction and rational use of hydrobioresources

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 05-03-05S, санітарний контроль в рибництві
Шифр: 05-03-05S
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 207 Водні біоресурси та аквакультура
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Водних біоресурсів
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 28 Серп 2021 10:26
Останні зміни: 07 Вер 2021 09:51
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/20979
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року