05-08-020S Громаченко, К. Ю. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Силабус]
Text
05-08-020S _УЗГР_241.pdf Download(455kB) |
Анотація
Вивчення дисципліни «Готельна справа» спрямовано на формування у студентів сучасного типу ділового мислення, набуття професійної компетентності, діловитості, підприємливості, ініціативності та бачення перспективи у вирішенні практичних питань, які ґрунтуються на сучасному прогресивному досвіду у своїй галузі. Головна мета дисципліни «Готельна справа» полягає у засвоєні студентами теоретичних основ організації функціонування підприємства готельного господарства на ринку, а також сприйнятті ними готельного господарства, як невід’ємної частини сфери туризму України, що набуває все більшого значення в економічному житті країни. Практичне застосування набутих теоретичних знань допоможе студентам оволодіти навичками організації підприємств готельного господарства та відрегулювати його успіш¬ну діяльність на ринку готельних послуг. Вивчення дисципліни «Готельна справа» спрямовано на формування у студентів сучасного типу ділового мислення, набуття професійної компетентності, діловитості, підприємливості, ініціативності та бачення перспективи у вирішенні практичних питань, які ґрунтуються на сучасному прогресивному досвіду у своїй галузі.
Title in English
SYLLABUS Equipment of hotel and restaurant facilities ЦПП 2.2 Code in Educational Program Educational level: bachelor (first) 24 Fields of knowledge Service sector 241 Speciality Hotel and Restaurant Affairs Educational Program: Hotel and Restaurant Affairs
Тип елементу : | Силабус |
---|---|
Ключові слова: | 05-08-020S, Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства |
Шифр: | 05-08-020S |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | libr_1 Г. Д. Рожанчук |
Дата внесення: | 09 Вер 2021 13:05 |
Останні зміни: | 19 Жов 2021 09:05 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/21158 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року