Силабус навчальної дисципліни “Законодавство і сучасні проблеми архітектурного проектування” для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою “Архітектура та містобудування”, спеціальності 191 “Архітектура та містобудування”

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-08-08s Шолудько, М. В. (2021) Силабус навчальної дисципліни “Законодавство і сучасні проблеми архітектурного проектування” для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою “Архітектура та містобудування”, спеціальності 191 “Архітектура та містобудування”. [Силабус]

[img] Text
03-08-08s.pdf

Download(724kB)

Анотація

Метою вивчення дисципліни „Законодавство і сучасні проблеми архітектурного проектування” являються основи і поняття про структуру законодавства в Україні, їх основний зміст та проблематика при регулюванні архітектурної діяльності від ідеї створення архітектурного об'єкта до здачі його в експлуатацію з характеристикою всіх стадій проектування, відповідальність архітектора та інших суб'єктів архітектурної діяльності при виконанні своїх професійних обов'язків. Визначення та обґрунтовування містобудівної політики та архітектурної діяльності на рівні сучасних та перспективних проблем. Основними завданнями навчальної дисципліни є: - знайомство із структурою законодавчих актів України, їх перелік. ознайомлення із основними законами України, які регулюють архітектурну діяльність; - застосування теоретичних та практичних знань для роботи в правовому полі законодавчих документів, починаючи із стадії підготовки вихідних даних для проектування житлових, громадських і промислових будівель, вирішення містобудівних завдань, стадійності проектування, узгодження та затвердження проектно-кошторисної документації, прийняття об'єкта в експлуатацію; - зрозуміти роль архітектора в суспільстві, в гармонізації та гуманізації архітектурного середовища, роль авторського права на об'єкт архітектури і авторського нагляду в процесі будівництва об'єкта архітектури, та прийняття його в експлуатацію.

Title in English

SYLLABUS Legislation and modern problems of architectural design ОК 01 Code in Educational Program Educational level: Master’s (second) 19 Fields of knowledge: ”Architecture and construction” 191 Field of study: "Architecture and urban planning" Specialization: Architecture and urban planning" Educational Program: Architecture and urban planning"

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 03-08-08s, законодавство, сучасні проблеми архітектурного проектування
Шифр: 03-08-08s
Тематики: Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво
Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво > 191 Архітектура та містобудування
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Архітектури та середовищного дизайну
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 17 Вер 2021 08:27
Останні зміни: 17 Вер 2021 10:55
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/21403
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року