Силабус освітньої компоненти навчальної дисципліни «Міжнародний туризм та рекреаційні комплекси світу» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Конструктивна географія, управління водними та мінеральними ресурсами» спеціальності 106 "Географія"

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

01-05-171S Романів, О. Я. та Яковишина, М. С. (2021) Силабус освітньої компоненти навчальної дисципліни «Міжнародний туризм та рекреаційні комплекси світу» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Конструктивна географія, управління водними та мінеральними ресурсами» спеціальності 106 "Географія". [Силабус]

[img] Text
01-05-171S.pdf

Download(731kB)

Анотація

Актуальність вивчення курсу визначається значним вкладом міжнародного туризму у світову економіку. Для дослідження міжнародного туризму ключовим є аналіз туристичних потоків між країнами, регіонами, який дозволяє побачити найважливіші взаємозв'язки між окремими рекреаційними комплексами світу. Розуміння направленості туристських потоків та їх інтенсивності є дуже важливим для забезпечення комерційної життєздатності туристичної галузі та стратегічного планування розвитку економіки. Курс носить міждисциплінарний характер і також може бути цікавим студентам, котрі хочуть володіти інформацією про роль туризму в економіці. Мета навчальної дисципліни "Міжнародний туризм та рекреаційні комплекси світу" – ознайомити студентів з глобальними тенденціями і закономірностями розвитку міжнародного туризму та сформувати у них сучасне комплексне конструктивно-географічне мислення. Важливим завданням викладання дисципліни є отримання майбутніми фахівцями-географами професійних знань у сфері теорії і методології географічних досліджень, туристичного ресурсознавства, формування фахового світогляду щодо територіальної організації та умов розвитку туризму в регіонах та країнах світу, формування у студентів належного рівня знань про фактори розвитку рекреаційних комплексів, їхню спеціалізацію та різновиди в сучасних умовах; дослідження зарубіжного та вітчизняного досвіду створення й функціонування рекреаційних комплексів; засвоєння функційної, галузевої та територіальної структури рекреаційно-туристського комплексу України як складової міжнародного туристичного ринку.

Title in English

SYLLABUS academic discipline International tourism and recreational complexes of the world ВПН6 Code in Educational Program Educational level: Bachelor’s (first) 10 Field of knowledge Natural Sciences 106 Field of study: Geography Educational Program: «Constructive geography, water and mineral resources management»

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 01-05-171S, міжнародний туризм, рекреаційні комплекси
Шифр: 01-05-171S
Тематики: Шифр галузі знань > 10 Природничі науки
Шифр галузі знань > 10 Природничі науки > 106 Географія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут водного господарства та природооблаштування > Геології та гідрології
Користувач, що депонує: Тарасюк Наталія Віталіївна
Дата внесення: 05 Жов 2021 10:09
Останні зміни: 05 Жов 2021 10:09
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/21641
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року