Методичні вказівки до практичних занять і самостійного вивчення навчальної дисципліни «Зовнішньоекономічна діяльність підприємства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня для усіх освітньо-професійних програм спеціальностей навчально-наукового інституту економіки і менеджменту денної і заочної форми навчання (у т.ч. зі скороченим терміном навчання)

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-01-13М Красовська, Ю. В. та Валіулліна, З. В. (2022) Методичні вказівки до практичних занять і самостійного вивчення навчальної дисципліни «Зовнішньоекономічна діяльність підприємства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня для усіх освітньо-професійних програм спеціальностей навчально-наукового інституту економіки і менеджменту денної і заочної форми навчання (у т.ч. зі скороченим терміном навчання). [Методичне забезпечення]

[img] Text
06-01-13М.pdf

Download(728kB)

Анотація

Перебудова економіки України на ринкових засадах супроводжується дедалі більшим залученням нашої країни до існуючої системи світогосподарських зв'язків. Інтегрування економіки України у світове господарство, її участь у різних видах міжнародного підприємництва підвищує роль та значення зовнішньоекономічної діяльності підприємства. Для підвищення рівня відкритості української економіки необхідно створювати для підприємств більш сприятливі умови щодо виходу на зовнішні ринки. Широкий вихід підприємств на зовнішні ринки може бути ефективним лише у тому випадку, якщо спеціалісти у галузі зовнішньоекономічної діяльності оволодіють теорією та практикою здійснення зовнішньоекономічних операцій.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 06-01-13М, зовнішньоекономічна діяльність підприємства
Шифр: 06-01-13М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття, Вивчення дисципліни
Тематики: За напрямами > Усі спеціальності
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Економіки підприємства
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 11 Лют 2022 11:25
Останні зміни: 11 Лют 2022 11:25
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/22977
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року