Методичні вказівки до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інфраструктура ринку» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної та заочної форм навчання (у т.ч. зі скороченим терміном навчання)

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-01-186М Якимчук, Т. І. та Левун, О. І. (2022) Методичні вказівки до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інфраструктура ринку» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної та заочної форм навчання (у т.ч. зі скороченим терміном навчання). [Методичне забезпечення]

[img] Text
06-01-186M.pdf

Download(501kB)

Анотація

Одним з найважливіших механізмів створення конкурентного середовища в країні і забезпечення ефективного функціонування національної економіки є інфраструктура ринку. Досвід функціонування розвинутих економічних систем свідчить про те, що відставання розвитку інфраструктури від темпів розвитку промисловості призводить до гальмування всього процесу виробництва та розвитку інших сфер економіки, та тягне за собою погіршення якості життя населення, зростання суспільної напруги та інших негативних наслідків. У країнах із розвинутою економікою держава приділяє особливу увагу розвитку інфраструктури ринків. Важлива роль в оволодінні студентами знаннями з навчальної дисципліни «Інфраструктура ринку» належить самостійній роботі, яка поступово стає однією з провідних форм навчання. В методичних вказівках викладено тематичний зміст навчальної дисципліни, питання для самостійного опрацювання матеріалу, тестові завдання, перелік тем для написання звіту про самостійну роботу. Методичні вказівки містять перелік рекомендованої літератури та інформаційних ресурсів для опрацювання та закріплення матеріалу під час самостійної роботи.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 06-01-186М, інфраструктура ринку, аналіз фондового ринку
Шифр: 06-01-186М
За видами робіт: Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування
Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 76 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Економіки підприємства
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 01 Квіт 2022 07:13
Останні зміни: 01 Квіт 2022 07:13
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/23272
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року