Силабус навчальної дисципліни «Обґрунтування і експертиза бізнес проектів» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійними програмами «Економіка підприємства», «спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-01-072S Ковшун, Н. Е. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Обґрунтування і експертиза бізнес проектів» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійними програмами «Економіка підприємства», «спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність». [Силабус]

[img] Text
06-01-072S.pdf

Download(805kB)

Анотація

Даний курс орієнтований на формування у студентів сучасного наукового світогляду і системи спеціальних знань щодо процедур розробки, обґрунтування та експертизи бізнес проектів. Метою вивчення дисципліни є формування практичних навичок складання, здійснення експертизи і презентації бізнес-плану. Цілі вивчення дисципліни: комплексне навчання методів генерування ідеї нового бізнесу; аналізу ринку та конкуренції; розрахунку доходів і видатків в результаті реалізації бізнес-ідеї; розробки виробничого та організаційного планів; оцінювання ефективності та ризикованості бізнес-плану; формування резюме та презентації бізнес-плану Використовуються такі методи викладання та технології: методи – демонстрація, навчальна дискусія, дебати; технології викладання: тренінги, рольові ігри, аналіз конкретних ситуацій, обговорення, презентації, міні-лекції, ситуаційні дослідження, навчання на основі досвіду та інші.

Title in English

SYLLABUS Substantiation and examination of business projects ППс 51 Code in Educational Program Educational level: Master’s (second) 07 Fields of knowledge: Management and administration 076 Speciality «Business, Trade and Exchange Activities» Educational Program: «Enterprise Economics»

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 06-01-072S, обґрунтування, експертиза, бізнес проекти
Шифр: 06-01-072S
Тематики: Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування
Шифр галузі знань > 7 Управління та адміністрування > 76 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Економіки підприємства
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 11 Квіт 2022 14:02
Останні зміни: 11 Квіт 2022 14:02
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/23311
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року