Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Технологія вирощування та переробки сільськогосподарської продукції» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Агроінженерія» спеціальності 208 «Агроінженерія» всіх форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

02-01-522М Налобіна, О. О. та Шимко, А. В. (2022) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Технологія вирощування та переробки сільськогосподарської продукції» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Агроінженерія» спеціальності 208 «Агроінженерія» всіх форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
02-01-522М.pdf

Download(826kB)

Анотація

Основної мета діяльності галузей сільського господарства: поліпшення забезпечення населення високоякісними продуктами харчування, а промисловість - сировиною, залежить від упровадження високоефективних технологій, достатньо ефективної селекції. Ефективність галузі має ряд складових, які можна поділити на технологічні, видові та невідомі фактори, які знаходяться поза свідомістю людини. Технологічні фактори забезпечуються створенням системи машин і технологічного обладнання для галузей рослинництва та переробної промисловості. У багатьох з них досягнута комплексна механізація виробничих процесів. Повна реалізація згаданих складових може задовольнити потребу в продуктах харчування, а промисловість — сировиною для переробки. Предметом дисципліни «Технологія вирощування та переробки сільськогосподарської продукції» є основні технології вирощування та переробки сільськогосподарської продукції. Особливості чинних технологій та новітні напрямки їхнього розвитку. При вивченні курсу студент отримує широке уявлення про правильну організацію виробництва сільськогосподарської продукції в конкретних умовах господарства з найбільшим економічним ефектом і в інтересах народного споживання. Це і є першою задачею курсу. Безпосередньо в господарствах, суміжних підприємствах виробляється із своєї сировини широкий асортимент продуктів і товарів як для місцевого споживання, так і на продажу за межами господарства або навіть району чи області.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 02-01-522М, переробка сільськогосподарської продукції, визначення показників якості зерна, визначення скловидності, класифікація макаронних виробів
Шифр: 02-01-522М
За видами робіт: Лабораторні роботи
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 208 Агроінженерія
Підрозділи: Навчально-науковий механічний інститут > Будівельних, дорожніх, меліоративних, сільськогосподарських машин і обладнання
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 15 Квіт 2022 13:16
Останні зміни: 15 Квіт 2022 13:16
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/23317
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року