Методичні вказівки до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Будівельне матеріалознавство» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» усіх форм навчання. Розділ «Проектування складу важкого бетону»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-09-68М Житковський, В. В. (2022) Методичні вказівки до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Будівельне матеріалознавство» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» усіх форм навчання. Розділ «Проектування складу важкого бетону». [Методичне забезпечення]

[img] Text
03-09-68М.pdf

Download(622kB)

Анотація

У методичних вказівках розкриті основні питання, що виникають під час підготовки завдань самостійної роботи з розділу «Проектування складу важкого бетону». Матеріал методичних вказівок може бути використаний при підготовці завдань, котрі виконуються під час практичної підготовки та практичних занять з дисципліни «Будівельне матеріалознавство». Проектування складів бетону є одним з основних завдань, що виникає при виготовленні цього матеріалу і конструкцій на його основі. Виконання таких розрахунків дозволяють знаходити співвідношення між компонентами бетонних сумішей, але й оцінювати шляхи зниження їх вартості, економії цементу й енергозатрат, знаходити оптимальні рішення в конкретних виробничих ситуаціях. У методичних вказівках наведені основні запитання, що виникають під час вирішення задач проектування складу бетону та дані розгорнуті відповіді на них. Наведено приклади вирішення типових задач. Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія».

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 03-09-68М, будівельне матеріалознавство, водопотреба, проектування складу важкого бетону
Шифр: 03-09-68М
За видами робіт: Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво
Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво > 192 Будівництво та цивільна інженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Технології будівельних виробів і матеріалознавства
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 28 Квіт 2022 23:05
Останні зміни: 28 Квіт 2022 23:05
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/23385
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року