Тестові завдання поточного і підсумкового контролю знань з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанні справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанні справа» денної, заочної та дистанційної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-06-106М Корчик, Н. М. та Мисіна, О. І. (2022) Тестові завдання поточного і підсумкового контролю знань з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанні справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанні справа» денної, заочної та дистанційної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-06-106М.pdf

Download(556kB)

Анотація

Тестові завдання поточного і підсумкового контролів знань є необхідним засобом контролю навчальних досягнень студентів-бакалаврів. Робота над тестами допомагає студентам систематизувати знання дисципліни та ефективного засвоєння основних законів і понять класичної хімії. Основному змісту хімічного складу їжі та хімію виробництва продуктів харчування, стан речовин у розчинах, білки, ліпіди, вуглеводи, вітаміни, мінеральні речовини у продуктах харчування, харчові добавки, природні токсиканти та забруднювачі. Тестові завдання підсумкового та поточного контролів знань з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» максимально наближені до майбутньої спеціальності, вивчає уявлення хімічної науки, склад мікро- та макронутрієнтів продовольчої сировини і харчових продуктів, а також їх властивості та перетворення при виробництві і зберіганні харчів, які є базовоми знаннями із дисципліни «Харчова хімія». Модуль 1 (рівні 1, 2, 3) надає відомості про основні поняття та закони хімії, класифікацію та номенклатуру неорганічних сполук, основи фізичної та колоїдної хімії, основи біоорганічної хімії, аміни, нітрогеновмісні гетероциклічні сполуки, амінокислоти, пептиди. Модуль 2 (рівні 1, 2, 3) надає відомості про білки та їх перетворення при зберіганні та переробці сировини, вуглеводи в сировині та продуктах харчування, ліпіди, вітаміни, мінеральні елементи, воду, харчові добавки, біологічно активні добавки, безпека харчових продуктів, наукові основи раціонального харчування. Рівень 1 передбачає одну правильну відповідь, рівень 2 – дві правильні відповіді, завдання рівня 3 потребують розв’язання задач і вибору правильної відповіді. Тестові завдання за окремими темами можуть бути використані для підготовки до поточного контролю знань, за блоком тем – до модульних контрольних робіт.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-06-106М, харчова хімія
Шифр: 05-06-106М
За видами робіт: Тестове оцінювання
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Хімії та фізики
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 29 Квіт 2022 15:12
Останні зміни: 29 Квіт 2022 15:12
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/23395
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року