Методичні рекомендації та навчальні завдання для практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Англійська мова» (за професійним спрямуванням) для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Культурологія (Креативна та цифрова культура)" спеціальності 034 «Культурологія (Креативна та цифрова культура)" денної та заочної форм навчання. Мовнокомунікативний практикум.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-09-63M Третьякова, К. В. (2022) Методичні рекомендації та навчальні завдання для практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Англійська мова» (за професійним спрямуванням) для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Культурологія (Креативна та цифрова культура)" спеціальності 034 «Культурологія (Креативна та цифрова культура)" денної та заочної форм навчання. Мовнокомунікативний практикум. [Методичне забезпечення]

[img] Text
06-09-63М.pdf

Download(3MB)

Анотація

Пропонований видання має на меті ознайомити здобувачів вищої освіти із англомовною фаховою термінологічною лексикою; допомогти у здобутті навичок перекладу та інтерпретації професійних текстів із подальшим аналізом граматичних та мовних явищ. Практикум містить необхідний лексичний мінімум в рамках професійної тематики для подальшого практичного застосування, зокрема у налагодженні комунікації та взаєморозуміння в процесі міжособистісного спілкування як на фаховому, так і побутовому рівнях. «Мовнокомунікативний практикум» структуровано за Розділами (Units), що містять мовний матеріал для розвитку як рецептивних, так і перцептивних вмінь та навичок завдяки різноманітним текстам для читання, лексико-граматичним завданням, фонетичним вправам, зразкам діалогів етикетного та побутового характеру, питань для дискусій, повторення та закріплення лінгвокультурологічного матеріалу. Розробка відповідає навчальному плану підготовки здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 034 «Культурологія (Креативна та цифрова культура). Методичні рекомендації можуть бути використані як для аудиторної, так і позааудиторної самостійної роботи здобувачів вищої освіти. Ілюстрації та тексти запозичено із відкритих джерел.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 06-09-63M, англійська мова
Шифр: 06-09-63M
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 3 Гуманітарні науки
Шифр галузі знань > 3 Гуманітарні науки > 34 Культурологія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Іноземних мов
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 23 Черв 2022 12:02
Останні зміни: 23 Черв 2022 12:02
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/23690
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року