Силабус навчальної дисципліни "Туристичні ресурси України" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-051S Коротун, С. І. (2022) Силабус навчальної дисципліни "Туристичні ресурси України" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

[img] Text
05-08-051S.pdf

Download(161kB)

Анотація

«Туристичні ресурси України» є обов’язковою навчальною дисципліною, що вивчається на рівні вищої освіти бакалавр спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». В процесі вивчення дисципліни студенти досліджують природні, суспільно-історичні та інші види туристично-рекреаційних ресурсів, територіальні особливості їх поширення в Україні, аналізують туристичний потенціал територій, а також проблеми та перспективи його використання. Навчальний предмет забезпечує базові фахові компетентості майбутніх фахівців, оскільки туристично-рекреаційний потенціал території є основою розвитку туристичної індустрії регіонів в цілому. Мета навчальної дисципліни «Туристичні ресурси України» в системі підготовки фахівця в туристичній галузі – ознайомити студентів із туристичним потенціалом України, який використовується і може бути залучений для підняття іміджу України на світовому туристичному ринку.

Title in English

SYLLABUS Tourist resources of Ukrai ne ЦЗП 1.19 Code in Degree Programme Level of Education: Bachelor’s (first) 24 Field of Knowledge Service sector 241 Field of Study: Hotel and Restaurant Business Degree Programme: Hotel and Restaurant Business

Тип елементу : Силабус
Додаткова інформація: попередня версія силабусу 05-08-031S
Ключові слова: 05-08-051S, туристичні ресурси України
Шифр: 05-08-051S
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 13 Лют 2023 10:26
Останні зміни: 13 Лют 2023 10:26
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/25296
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року