05-08-061S Корчик, Н. М. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельноресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]
Text
05-08-061S.pdf Download(158kB) |
Анотація
Дисципліна «Технологія продукції ресторанного господарства» входить до циклу професійної підготовки, що вивчається на рівні вищої освіти бакалавр спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». В даній дисципліні основну увагу приділено закріпленню та поглибленню знань основ технології виробництва страв та кулінарних виробів для різних форм обслуговування. Закріплення та поглиблення знань технологічних принципів формування та розробки меню для різних контингентів споживачів. Вивчення нормативних документів до якості сировини тваринного, рослинного походження, смакових і ароматичних речовин. Мета дисципліни – надання студентам професійних знань в області технології продукції ресторанного господарства з подальшим розвитком ресторанного бізнесу в цілому і, зокрема, необхідністю організації харчування закордонних туристів в Україні. Завдання дисципліни - надання студентам теоретичних знань і практичних вмінь з особливостей розробки технологічного процесу виробництва кулінарної та кондитерської продукції, у тому числі фірмових та замовних страв для різних контингентів споживачів, підготування нормативної бази для діяльності та оцінка ефективності прийнятих рішень.
Title in English
SYLLABUS Technology of restaurant products ЦПП 2.3 Code in Degree Programme Level of Education: Bachelor’s (first) 24 Field of Knowledge Service sector 241 Field of Study: Hotel and Restaurant Business Degree Programme: Hotel and Restaurant Business
Тип елементу : | Силабус |
---|---|
Додаткова інформація: | попередня версія силабусу 05-08-035S |
Ключові слова: | 05-08-061S, технологія продукції, ресторанне господарство |
Шифр: | 05-08-061S |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Н.В. Тарасюк |
Дата внесення: | 15 Лют 2023 14:52 |
Останні зміни: | 15 Лют 2023 14:52 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/25321 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року