Силабус навчальної дисципліни "Проектування об`єктів в готельно- ресторанному господарстві" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа".

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-060S Коротун, С. І. (2022) Силабус навчальної дисципліни "Проектування об`єктів в готельно- ресторанному господарстві" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

[img] Text
05-08-060S.pdf

Download(168kB)

Анотація

Навчальна дисципліна «Проектування об`єктів в готельно-ресторанному господарстві» є нормативною дисципліною для підготовки студентів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" з галузі знань 24 "Сфера обслуговування" денної та заочної форм навчання, і викладається згідно з навчальним планом підготовки студентів за освітнім рівнем "бакалавр". Метою викладання навчальної дисципліни є вивчення теоретичних та методологічних основ проектування готельно-ресторанного господарства. Оволодіння знаннями щодо розробки і формування об’ємно-планувальних рішень проектування закладів готельно-ресторанного господарства та опанування сучасних методик і галузевих вимог до розробки проектної документації при створенні нових або реконструкції існуючих закладів готельно- ресторанного господарства на базі вивчення законодавчих документів, нормативної, спеціальної, довідкової літератури та ресурсів всесвітньої інформаційної мережі. Завданнями вивчення дисципліни є теоретична та практична підготовка студентів з: − розширення і поглиблення у студентів системи знань з питань основ проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства у відповідності з їх соціально-культурною, утилітарною та естетичною функціями; особливостей розміщення об’єктів ГРГ; − плану благоустрою території закладів; − визначення складу та площ приміщень об’єктів готельно-ресторанного господарства; − обґрунтування зонування внутрішнього простору будівлі; − визначення вибору основних конструктивних елементів будівлі; − - основ архітектурного проектування об’єктів ГРГ.

Title in English

SYLLABUS Designing objects in the hotel and restaurant industry ЦПП 2.10 Code in Degree Programme Level of Education: Bachelor’s (first) 24 Field of Knowledge Service sector 241 Field of Study: Hotel and Restaurant Business Degree Programme: Hotel and Restaurant Business

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 05-08-060S, проектування, об`єкти, готельно-ресторанне господарство
Шифр: 05-08-060S
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 22 Лют 2023 11:35
Останні зміни: 22 Лют 2023 11:35
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/25423
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року