05-06-107М Корчик, Н. М. та Мисіна, О. І. (2023) Тестові завдання поточного і підсумкового контролю знань з навчальної дисципліни «Кулінарне мистецтво» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної, заочної та дистанційної форм навчання. [Методичне забезпечення]
Text
05-06-107М.pdf Download(613kB) |
Анотація
Тестові завдання поточного і підсумкового контролів знань є необхідним засобом контролю навчальних досягнень студентів-бакалаврів. Робота над тестами допомагає студентам набути професійних знань в області кулінарного мистецтва національних кухонь народів різних країн світу з подальшим розвитком ресторанного бізнесу в цілому і, зокрема, необхідністю організації харчування закордонних туристів в Україні. Студенти набувають теоретичних знань і практичних вмінь з особливостей систем харчування, переліку традиційної продовольчої сировини, асортименту і технології страв і кулірнаних виробів, способів кулінарно-технологічної обробки, основ та особливостей вживання класичних і місцевих прянощів, пряних осочів, а також соусів приправ для утворення та покращення смако-ароматичних властивостей їжі в національних кухнях. Тестові завдання підсумкового та поточного контролів знань з навчальної дисципліни «Кулінарне мистецтво» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» максимально наближені до майбутньої спеціальності, Системи харчування, склад мікро- та макронутрієнтів продовольчої сировини і харчових продуктів, а також їх властивості та перетворення при виробництві і зберіганні харчів є базовоми знаннями із дисципліни «Кулінарне мистецтво». Модуль 1 (рівні 1, 2, 3) надає загальні інформації щодо вивчення дисципліни і містить питання з таких розділів: етнічні кухні країн Західної Европи; особливості національної кухні Франції, Англії, Німеччини, Португалії, Греції, Іспанії, Болгарії, Швеції, Норвегії, Фінляндії, Прибалтийських країн; особливості формування народної слов’янської кухні. Питання модуль 2 (рівні 1, 2, 3) стосуються особливостей та культури харчування країн Азії, Америки, Африки, Австралії та Нової Зеландії. Рівень 1 передбачає одну правильну відповідь, рівень 2 – дві правильні відповіді, завдання рівня 3 потребують розв’язання задач і вибору правильної відповіді. Тестові завдання за окремими темами можуть бути використані для підготовки до поточного контролю знань, за блоком тем – до модульних контрольних робіт.
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Ключові слова: | 05-06-107М, кулінарне мистецтво |
Шифр: | 05-06-107М |
За видами робіт: | Тестове оцінювання |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Хімії та фізики |
Користувач, що депонує: | libr_1 Г. Д. Колюхова |
Дата внесення: | 01 Бер 2023 10:46 |
Останні зміни: | 01 Бер 2023 10:46 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/25530 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року