05-08-097S Конарівська, О. Б. та Яковишина, М. С. (2023) Силабус виробничої (організаційної) практики для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]
Text
05-08-097S.pdf Download(413kB) |
Анотація
Виробнича (організаційна) практика є складовою частиною навчального процесу підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» і розглядається як форма адаптації студентів до умов та характеру майбутньої роботи. Практика базується на раніше вивчених нормативних та професійно спрямованих дисциплінах і формує творче мислення, розвиває, систематизує і закріплює практичні навички, отримані під час теоретичної підготовки. Майбутні фахівці привчаються до охоплення та осмислення всього комплексу численних питань, що потрібно вирішувати при діяльності у туристичній сфері. Мета виробничої (організаційної) практики: оволодіння сучасними методами і формами організації виробничої діяльності та управління в сфері туризму та готельно-ресторанного господарства.
Title in English
SYLLABUS INTERNSHIP Code in Degree ПП3 Programme Level of Education Bachelor’s (first) Field of Knowledge 24 Service sector Field of Study 241 Hotel and Restaurant Business Degree Programme Hotel and Restaurant Business
Тип елементу : | Силабус |
---|---|
Ключові слова: | 05-08-097S, виробнича практика |
Шифр: | 05-08-097S |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Н.В. Тарасюк |
Дата внесення: | 25 Квіт 2023 10:28 |
Останні зміни: | 25 Квіт 2023 10:28 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/25994 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року