Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукції» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Агроінженерія» спеціальності 208 «Агроінженерія» денної та заочної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

02-01-526М Шимко, А. В. (2023) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукції» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Агроінженерія» спеціальності 208 «Агроінженерія» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
02-01-526М.pdf

Download(1MB)

Анотація

У сучасних умовах розвитку переробних галузей АПК основним завданням є безвідходна переробка всієї сільськогосподарської продукції, включаючи продукцію рослинництва, за підвищеної якості кінцевої продукції. Вирішення цього завдання можливе лише шляхом використання сучасного високопродуктивного технологічного обладнання, раціональна експлуатація якого висуває підвищені вимоги до інженерно-технічних служб переробних підприємств. У процесі підготовки вихідної рослинної сировини до переробки, а також у процесі безпосередньої переробки використовується різноманітне технологічне обладнання, робочі органи якого виконують різні за своєю фізикомеханічною природою технологічні операції. У той же час, кожна попередня операція створює необхідні умови для ефективного перебігу наступних. Отже, кількість і якість кінцевої продукції безпосередньо залежить від того, наскільки правильно підібрано конструктивні параметри обладнання, обрано його технологічні режими та ретельно проведено регулювання робочих органів. Міждисциплінарні зв’язки. Вивчення дисципліни базується на знаннях отриманих з таких навчальних дисциплін, як «Деталі машин і механізмів», а отримані знання будуть використовуватись у подальшому при виконанні бакалаврської роботи. Вимоги до знань та умінь визначаються галузевими стандартами вищої освіти України. Мета: Полягає у формування системи знань, умінь та професійних компетенцій у галузі організації технічного забезпечення процесів переробки сільськогосподарської продукції.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 02-01-526М, машини, обладнання для переробки сільськогосподарської продукції
Шифр: 02-01-526М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 208 Агроінженерія
Підрозділи: Навчально-науковий механічний інститут > Будівельних, дорожніх, меліоративних, сільськогосподарських машин і обладнання
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 01 Черв 2023 07:56
Останні зміни: 01 Черв 2023 07:56
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/26147
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року