05-08-107S Конарівська, О. Б. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Етнічні кухні» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]
Text
05-08-107S.pdf Download(400kB) |
Анотація
«Етнічні кухні» є обов’язковою компонентою освітньо-професійної програми, що вивчається на рівні вищої освіти бакалавр спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». В процесі вивчення дисципліни студенти засвоюють знання з програмних питань дисципліни «Етнічні кухні» сприятиме підвищенню рівня відповідності класу та спеціалізації затребуваних сучасним споживачем етнічних закладів ресторанного господарства у нашій країні. Метою є формування професійних знань в області кулінарних особливостей етнічних кухонь народів різних країн світу у зв’язку з подальшим розвитком ресторанного бізнесу в цілому і необхідністю організації харчування закордонних туристів в Україні. Завданнями вивчення дисципліни є здобуття теоретичних знань і формування практичних навичок щодо: особливостей етнічних кулінарних традицій та уподобань; технологій приготування основних страв, виробів та напоїв етнічних кухонь країн світу; етнотехнології у виробництві страв та виробів у різних країнах світу; оформлення і подачі страв у закладах ресторанного господарства із урахуванням етнічних традицій; складання спеціальних меню з урахуванням режиму харчування та етногастрономічних вподобань туристів з різних країн.
Title in English
SYLLABUS Еthnic cuisine ЦПП 2.14 Code in Degree Programme Level of Education: bachelor’s (first) 24 Field of Knowledge Service sector 241 Field of Study: Hotel, restaurants and catering Degree Programme: Hotel, restaurants and catering
Тип елементу : | Силабус |
---|---|
Ключові слова: | 05-08-107S, етнічні кухні |
Шифр: | 05-08-107S |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Н.В. Тарасюк |
Дата внесення: | 18 Вер 2023 10:33 |
Останні зміни: | 16 Січ 2024 08:18 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/27279 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року