Силабус "Інноваційні технології зберігання та переробки продукції рослинництва" для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-науковою програмою "Агрохімія і ґрунтознавство" (ID 32542) другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 201 "Агрономія" галузі знань 20 "Аграрні науки та продовольство". Кваліфікація: магістр з агрономії

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-01-116S Мороз, О. С. (2023) Силабус "Інноваційні технології зберігання та переробки продукції рослинництва" для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-науковою програмою "Агрохімія і ґрунтознавство" (ID 32542) другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 201 "Агрономія" галузі знань 20 "Аграрні науки та продовольство". Кваліфікація: магістр з агрономії. [Силабус]

[img] Text
05-01-116S.pdf

Download(442kB)

Анотація

Дати здобувачу вищої освіти ґрунтовні знання з базової, фахової освітньої компоненти, яка відноситься до технологічних дисциплін та допомогти опанувати основи та особливості зберігання та переробки продукції рослинництва з врахуванням іновацій. Не отримавши цих знань, неможливо економічно виважено вирішувати питання організації відносин між виробником і споживачем - сільськогосподарськими підприємствами, підприємствами по зберіганню та переробці сільськогосподарської продукції, торговельними організаціями. Від фахівців вимагається довести до споживача продукцію з найкращими товарними та споживчими властивостями. Повинна бути збережена первинна якість чи набута нова, яка б максимально задовольняла споживача.

Title in English

SYLLABUS Innovative technologies for the storage and processing of crop production in the science Code in Degree Programme ОК17 Level of Education Magistrer's (second) 20 Field of Knowledge Agricultural sciences and food 201 Field of Study Agronomy Degree Programme Agronomy

Тип елементу : Силабус
Додаткова інформація: попередня версія силабусу 05-01-02S
Ключові слова: 05-01-116S, інноваційні технології, зберігання, переробка, продукція, рослинництво
Шифр: 05-01-116S
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 201 Агрономія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Агрохімії, ґрунтознавства та землеробства
Користувач, що депонує: Н.В. Тарасюк
Дата внесення: 22 Вер 2023 10:32
Останні зміни: 13 Жов 2023 08:31
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/27396
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року