05-08-141М Корчик, Н. М. (2024) Методичні вказівки (теоретичні відомості до виконання практичних робіт) з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
Text
05-08-141М.pdf Download(988kB) |
Анотація
Методика рішення задач з механічної кулінарної обробки сировини Рішення задач вимагає знання понять: «маса брутто», «маса нетто». При механічній кулінарній обробці сировини утворюється певна кількість відходів, величина яких регламентується різними видами нормативної документації. У зв’язку з цим, величинами, що знаходяться та розраховуються, є «маса брутто», «маса нетто» і «маса відходів». У всіх випадках розрахунку маса брутто приймається за 100%. Із зазначених величин у рецептурі будь-якого кулінарного виробу постійною незалежною від якості сировини є величина «маса нетто». Величини «маса брутто» і «маса відходів» є змінними величинами, залежними від якості сировини, сезонності. Рішення завдань за темою «Механічна кулінарна обробка харчових продуктів» зводяться до визначення маси брутто, маси нетто, маси відходів.
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Ключові слова: | 05-08-141М, технологія продукції ресторанного господарства |
Шифр: | 05-08-141М |
За видами робіт: | Практичні (семінарські) заняття |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | libr_1 Г. Д. Колюхова |
Дата внесення: | 26 Січ 2024 12:15 |
Останні зміни: | 26 Січ 2024 12:15 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28941 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року