Методичні вказівки до проведення атестаційного екзамену для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-146М Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Скорина, Т. М. та Корчик, Н. М. та Яковишина, М. С. (2024) Методичні вказівки до проведення атестаційного екзамену для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-08-146М.pdf

Download(406kB)

Анотація

Атестаційний екзамен з фахових дисциплін для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» повинен визначати рівень засвоєння здобувачами матеріалів фахових дисциплін, вміння самостійно аналізувати практичні управлінські ситуації, активно використовувати набуті знання у подальшому навчанні та у своїй професійно-соціальній діяльності. Атестаційний екзамен проводиться з метою оцінки рівня професійних знань випускників-бакалаврів, передбачених освітньо-кваліфікаційною характеристикою. Атестаційний екзамен є продовженням навчально-виховного процесу, складовою частиною завершального процесу підготовки бакалаврів. Сучасний фахівець з готельно-ресторанної справи повинен мати високий рівень знань з базових дисциплін, володіти системним мисленням і практичними навичками розв’язання конкретних завдань у сфері економічної, сервісно-виробничої, виробничо-технологічної, організаційно управлінської, проектної діяльності у сфері готельно-ресторанного бізнесу. Навчальний процес для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» спрямований саме на вирішення вище перерахованих завдань. Відповідно до навчального плану здійснюється державна атестація рівня фахової підготовки для присвоєння їм освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр». Державна атестація передбачає використання такого методу комплексної діагностики як складання атестаційного екзамену за фахом і є обов’язковою для всіх здобувачів, що успішно виконали навчальний план. Після проведення атестаційного екзамену та захисту кваліфікаційної бакалаврської роботи, при умові позитивного результату, здобувачам присвоюється кваліфікація «бакалавр з готельно-ресторанної справи» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», видаються дипломи державного зразка.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-08-146М, атестаційний екзамен
Шифр: 05-08-146М
За видами робіт: Кваліфікаційний екзамен
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 29 Січ 2024 10:43
Останні зміни: 29 Січ 2024 10:43
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/28943
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року