05-01-322M Кучерова, А. В. (2024) Методичні вказівки до виконання практичних робіт та самостійної робіти з навчальної дисципліни «Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» денної та заочної форм навчання з елементами дуальної освіти. [Методичне забезпечення]
Text
05-01-322M.pdf Download(415kB) |
Анотація
Мета викладання дисципліни „Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва’’ спрямована на формування у студентів ґрунтовних теоретичних знань, практичних навичок та методичних основ стандартизації та сертифікації продукції рослин-ництва; визначення якості продукції рослинництва, пошуку і застосування на виробництві відповідних стандартів. Завдання викладання дисципліни "Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва" полягають в : - ознайомленні студентів з нормативними документами, технічними регламентами, стандартами; - розкритті наукових і методичних основ системи стандартизації та контролю якості; - формуванні навичок управління якістю продукції рослинництва відповідно до вимог технічних регламентів, стандартів, інших нормативних документів.
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Ключові слова: | 05-01-322M, теоретичні засади стандартизації, система стандартизації |
Шифр: | 05-01-322M |
За видами робіт: | Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота |
Тематики: | Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 201 Агрономія |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Агрохімії, ґрунтознавства та землеробства |
Користувач, що депонує: | libr_1 Г. Д. Колюхова |
Дата внесення: | 08 Бер 2024 12:58 |
Останні зміни: | 08 Бер 2024 12:58 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/29648 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року