Силабус навчальної дисципліни “Монтаж та налагодження систем ТГПіВ” для здобувачів вищої освіти ступеня “бакалавр”, які навчаються за освітньо-професійною програмою “Будівництво та цивільна інженерія” спеціальності 192 “Будівництво та цивільна інженерія (Теплогазопостачання та вентиляція)”.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

03-02-52S Кравченко, Н. В. (2024) Силабус навчальної дисципліни “Монтаж та налагодження систем ТГПіВ” для здобувачів вищої освіти ступеня “бакалавр”, які навчаються за освітньо-професійною програмою “Будівництво та цивільна інженерія” спеціальності 192 “Будівництво та цивільна інженерія (Теплогазопостачання та вентиляція)”. [Силабус]

[img] Text
03-02-52S.pdf

Download(435kB)

Анотація

Метою вивчення навчальної дисципліни “Монтаж та налагодження систем ТГПіВ” є формування у майбутніх фахівців системи теоретичних і практичних знань щодо основних понять, умінь і знань з монтажу та налагодження систем теплопостачання, газопостачання, вентиляції, кондиціювання повітря, опалення, гарячого водопостачання, геліосистем, теплових насосів. Основні завдання освітнього компонента “Монтаж та налагодження систем ТГПіВ” - це теоретична та практична підготовка студентів з таких питань: - вимоги нормативних документів щодо монтажу та налагодження систем теплогазопостачання та вентиляції, - прилади, які використовують для монтажу та налагодження систем теплогазопостачання та вентиляції; - правила монтажу систем теплогазопостачання та вентиляції; - технічні, санітарно-гігієнічні та екологічні вимоги до систем теплогазопостачання та вентиляції; - задачі і порядок проведення обстежень і випробовувань в системах теплогазопостачання та вентиляції; - склад і послідовність виконання налагоджувальних робіт в системах теплогазопостачання та вентиляції; - перелік документів, що складають при передачі об'єкта в експлуатацію. Навчальними цілями освітньої компоненти є формування компетентностей і соціальних навичок та досягнення програмних результатів навчання.

Title in English

SYLLABUS Installation and adjustment of heat and gas supply and ventilation systems Code in Degree Programme ПС219 Level of Education Bachelor’s (first) Field of Knowledge 19 Architecture and Building construction Field of Study 192 Building construction and civil engineering Degree Programme Building construction and civil engineering (Heat and gas supply and ventilation)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 03-02-52S, Монтаж та налагодження систем ТГПіВ
Шифр: 03-02-52S
Тематики: Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво
Шифр галузі знань > 19 Архітектура та будівництво > 192 Будівництво та цивільна інженерія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут будівництва та архітектури > Теплогазопостачання, вентиляції та санітарної техніки
Користувач, що депонує: В.М. Бежук
Дата внесення: 04 Лип 2024 08:15
Останні зміни: 04 Лип 2024 08:15
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/30268
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року