ТЕСТОВІ ЗАВДАННЯ поточного контролю знань з навчальної дисципліни «Санітарний контроль, стандартизація та сертифікація продукції рибництва» (змістовий модуль 2) для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Охорона, відтворення та раціональне використання гідробіоресурсів» спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура» денної та заочної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-03-166М Полтавченко, Т. В. (2024) ТЕСТОВІ ЗАВДАННЯ поточного контролю знань з навчальної дисципліни «Санітарний контроль, стандартизація та сертифікація продукції рибництва» (змістовий модуль 2) для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Охорона, відтворення та раціональне використання гідробіоресурсів» спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-03-166М.pdf

Download(442kB)

Анотація

Дисципліна «Санітарний контроль, стандартизація та сертифікація продукції рибництва» є важливим елементом професійної підготовки студентів у сфері рибництва та рибопереробки. Вона спрямована на оволодіння сучасними підходами до забезпечення безпеки та якості рибної продукції, а також ознайомлення з міжнародними стандартами і вимогами у цій сфері. Дана дисципліна включає в себе вивчення технологічних процесів, методів контролю якості та сертифікації, а також практичне засвоєння нормативно-правової бази, необхідної для регулювання діяльності у галузі рибництва. Також у цій дисципліні студентам пропонується ознайомитися більш детально із системою якості НАССР (HACCP) — це підхід до управління безпекою харчових продуктів, який ґрунтується на аналізі ризиків та контролі критичних точок у виробничому процесі. Абревіатура HACCP означає "Hazard Analysis and Critical Control Points" (аналіз ризиків та критичні контрольні точки). Головна ідея НАССР полягає в тому, щоб ідентифікувати потенційні небезпеки (ризики) у виробничому процесі та приймати заходи для їх контролю з метою запобігання можливим негативним наслідкам для здоров'я споживачів. Система НАССР є важливим інструментом для забезпечення безпеки та якості харчових продуктів та вимагає співпраці всіх учасників виробничого процесу — від сировини до кінцевого споживача.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-03-166М, санітарний контроль, стандартизація, сертифікація продукції рибництва
Шифр: 05-03-166М
За видами робіт: Тестове оцінювання
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 207 Водні біоресурси та аквакультура
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Водних біоресурсів
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 11 Жов 2024 10:37
Останні зміни: 11 Жов 2024 10:37
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/31077
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року