Полтавченко, Т. В. та Poltavchenko, T. V. (2024) Санітарний контроль, стандартизація та сертифікація продукції рибництва (укр.). Sanitary control. International Standardization and Certification of Fish Products (en.). [Опис дисципліни]
Text
Опис Санітарний контроль стандартизація та сертифікація продукції рирбництва 2024.pdf Download(266kB) |
Тип елементу : | Опис дисципліни |
---|---|
Ключові слова: | методи сертифікації та стандартизації, система якості haccp органолептична оцінка сировини водного походження, експертиза клінічно здорової живої (парної) риби, оцінка якості охолодженої та мороженої риби, оцінка якості ікорної продукції, ветеринарно-санітарна експертиза прісноводних раків, оцінка якості рибних напівфабрикатів, methods of certification and standardization, haccp quality system organoleptic evaluation of raw materials of aquatic origin, examination of clinically healthy live (paired) fish, evaluation of the quality of chilled and frozen fish, evaluation of the quality of caviar products, veterinary and sanitary examination of freshwater crayfish, evaluation of the quality of fish semi-finished products |
Тематики: | Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 207 Водні біоресурси та аквакультура |
Користувач, що депонує: | В.М. Бежук |
Дата внесення: | 28 Жов 2024 13:57 |
Останні зміни: | 28 Жов 2024 13:57 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/31368 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року