Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Регіональна економіка України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-169М Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2025) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Регіональна економіка України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-08-169М.pdf

Download(2MB)
Тип елементу : Методичне забезпечення
Додаткова інформація: Попередня версія методичних вказівок 05-08-87
Ключові слова: 05-08-169М, регіональна економіка України
Шифр: 05-08-169М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Тетяна Мирон
Дата внесення: 10 Вер 2025 12:47
Останні зміни: 10 Вер 2025 12:47
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/32117
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року