Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-08-162М Скорина, Т. М. та Конарівська, О. Б. та Яковишина, М. С. (2025) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-08-162М.pdf

Download(344kB)

Анотація

Основною метою вивчення навчальної дисципліни «Вступ до фаху» є формування у студентів спеціальності 241 «Готельноресторанна справа» розуміння предметної області і специфіки майбутньої професійної діяльності, ознайомлення із особливостями розвитку та сучасними тенденціями індустрії гостинності, із професійною термінологією та основними положеннями законодавства та стандартами, які регламентують діяльність суб'єктів готельного та ресторанного бізнесу. Завдання навчальної дисципліни «Вступ до фаху» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»: сформувати поняття про галузь знань «Сфера обслуговування» та спеціальність «Готельно-ресторанна справа», познайомити з конкурентними перевагами обраної спеціальності; познайомити із складовими індустрії гостинності, їх взаємозв'язками; розглянути роль держави в управлінні індустрією туризму та гостинності; розглянути місце індустрії гостинності у світовій економіці.

Тип елементу : Методичне забезпечення
Ключові слова: 05-08-162М, вступ до фаху
Шифр: 05-08-162М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: В.М. Бежук
Дата внесення: 24 Січ 2025 13:34
Останні зміни: 24 Січ 2025 13:34
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/32490
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року