Методичні вказівки до виконання практичних та самостійних робіт з навчальної дисципліни «Технологія переробки риби та стандартизація продукції аквакультури» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Водні біоресурси та аквакультура» спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура» денної і заочної форм навчання.

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

05-03-199М Полтавченко, Т. В. (2024) Методичні вказівки до виконання практичних та самостійних робіт з навчальної дисципліни «Технологія переробки риби та стандартизація продукції аквакультури» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Водні біоресурси та аквакультура» спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-03-199М.pdf

Download(615kB)
Тип елементу : Методичне забезпечення
Додаткова інформація: попередня версія методичних вказівок 05-03-76, 05-03-77, 05-03-26, 05-03-35.
Ключові слова: 05-03-199М, технологія переробки риби та стандартизація продукції аквакультури
Шифр: 05-03-199М
За видами робіт: Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота
Тематики: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 207 Водні біоресурси та аквакультура
Підрозділи: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Водних біоресурсів
Користувач, що депонує: Тетяна Мирон
Дата внесення: 17 Вер 2025 10:51
Останні зміни: 17 Вер 2025 10:51
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/32527
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року