06-01-184S Солодкий, В. О. (2024) Силабус навчальної дисципліни «Економіка готелів і ресторанів» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]
Text
06-01-184S.pdf Download(346kB) |
Анотація
Вивчення дисципліни «Економіка готелів і ресторанів» дозволить здобувачам набути теоретичні знання, оволодіти сучасним методичним інструментарієм та практичними навичками щодо забезпечення ефективного функціонування та розвитку готелів і ресторанів в умовах швидкозмінюваних економічних реалій сучасної економіки. Метою дисципліни є формування здібностей самостійно мислити, приймати управлінські рішення, виконувати комплексні економічні розрахунки для ефективного здійснення господарської діяльності на рівні підприємств готельного-ресторанного бізнесу. Завдання дисципліни – вивчення господарських процесів, що відбуваються у виробничо-комерційних системах готелів і ресторанів, а також закріплення комплексу економічних знань і засвоєння досягнень теорії та практики управління такими підприємствами.
Title in English
SYLLABUS Economics of hotels and restaurants ЦПП 2.2 Code in Degree Programme Level of Education: bachelor (first) 24 Field of Knowledge Service sector 241 Field of Study Hotel and Restaurant Business Degree Programme: Hotel and Restaurant Business
Тип елементу : | Силабус |
---|---|
Ключові слова: | 06-01-184S, економіка, готелі, ресторани |
Шифр: | 06-01-184S |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Економіки підприємства і міжнародного бізнесу |
Користувач, що депонує: | Н.В. Тарасюк |
Дата внесення: | 27 Січ 2025 11:23 |
Останні зміни: | 27 Січ 2025 11:23 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/32527 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року