Коротун, С. І. та Канарівська, О.Б. та Скорина, Т. М. та Корчик, Н. М. та Чернянова, Ю. Ю. та Моцеглов, Ю. О. (2025) Освітньо-професійна програма "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю J2 "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг" галузі знань J "Транспорт та послуги". Кваліфікація: "Бакалавр з готольно-ресторанної справи". [Освітні програми]
|
Text
2025 ОПП J2 ГРС та кейт (бак).pdf Download(1MB) |
| Тип елементу : | Освітні програми |
|---|---|
| Тематики: | Шифр галузі знань > J Автомобільний транспорт Шифр галузі знань > J Автомобільний транспорт > J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг |
| Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи |
| Користувач, що депонує: | Н.В. Тарасюк |
| Дата внесення: | 17 Лист 2025 09:29 |
| Останні зміни: | 17 Лист 2025 09:29 |
| URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/34968 |
![]() |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року


Статистика завантажень
Статистика завантажень