Яцков, М. В. та Корчик, Н. М. та Кирилюк, С. В. та Беседюк, В. Ю. та Yatskov, М. V. та Korchyk, N. M. та Kyrylіuk, S. V. та Besedіuk, V. Y. (2015) ДОСЛІДЖЕННЯ pH та Eh В ЕКОЛОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЯХ ОТРИМАННЯ МОЛОЧНО-СИРОВАТКОВИХ БІЛКОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (4(72)). с. 223-234.
|
Text
Яцков М. В. Дослідження рН зах.pdf Download(207kB) | Перегляд |
Анотація
Наведені результати аналізу експериментальних досліджень щодо добування білкового концентрату з молочної сироватки методом теплової денатурації білкового концентрату.
Title in English
RESEARCH OF pH AND Eh IN ECOLOGICAL TECHNOLOGIES OF GETTING DAIRY-SERUM PROTEIN CONCENTRATE
English abstract
The results of experimental studies analysis on the getting of the protein concentrate from whey by thermal denaturation of protein concentrate.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | білковий концентрат, теплова денатурація, рН, Eh, protein concentrate, thermal denaturation, pH, Eh |
УДК: | 504+664.38+637.134 |
Бібліографічний опис: | Дослідження pH та Eh в екологічних технологіях отримання молочно-сироваткових білкових концентратів / М. В. Яцков, Н. М. Корчик, С. В. Кирилюк, В. Ю. Беседюк // Вісник НУВГП. Технічні науки : зб. наук. праць. – Рівне : НУВГП, 2015. – Вип.4(72). – С. 223-234. |
Тематики: | Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Технічні науки" > 2015 > Вісник 4 Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Технічні науки" > 2015 |
Користувач, що депонує: | С. В. Бойчук |
Дата внесення: | 07 Лист 2016 09:32 |
Останні зміни: | 12 Квіт 2017 08:35 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/4814 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року