05-02-04 Вознюк, Н. М. та Колесник, Т. М. та Копилова, О. М. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Екологічні аспекти якості продукції» Частина I «Принципи аналізу якості продукції» студентами всіх спеціальностей НУВГП денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
|
Text
05-02-04.pdf Download(993kB) | Перегляд |
Анотація
Підготовка фахівців здійснюється за принципами систематизації та інтеграції знань, отриманих під час вивчення попередніх і поточних дисциплін природничого та технічного спрямування. Майбутні фахівці повинні чітко розуміти, аналізувати існуючі та можливі екологічні проблеми, прогнозувати наслідки та управляти станом довкілля і сучасної продукції як фактора впливу на якість життя та навколишнє середовище. Весь цикл практичних робіт з дисципліни «Екологічні аспекти якості продукції» розбитий на дві взаємопов’язані частини: перша - «Принципи аналізу якості продукції», та друга – «Оцінка якості продукції». В даних методичних вказівках відображено першу частину до виконання практичних робіт, що дозволяє досить детально проаналізувати сучасні системи та інструменти управління якістю продукції.
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Ключові слова: | 05-02-04, екологічні аспекти якості продукції, принципи аналізу якості продукції |
Шифр: | 05-02-04 |
За видами робіт: | Практичні (семінарські) заняття |
Тематики: | За напрямами > Усі спеціальності |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства |
Користувач, що депонує: | libr_1 Г. М. Рожанчук |
Дата внесення: | 26 Груд 2016 12:39 |
Останні зміни: | 26 Груд 2016 12:39 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/5137 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року