ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЕКОНОМІЧНИХ РЕСУРСІВ НА ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ УКРАЇНИ

Downloads

Downloads per month over past year

Кривова, О. І. (2012) ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЕКОНОМІЧНИХ РЕСУРСІВ НА ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ УКРАЇНИ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (2(58)). pp. 100-106.

[img]
Preview
Text
Ve5815 зах.pdf

Download(135kB) | Preview

Abstract

У статі оцінено сучасний стан та тенденцій розвитку підприємств галузі. Розглянуто основні фактори, що впливають на рівень використання економічних ресурсів на підприємствах харчової промисловості України.

English abstract

The article assesses the current state and trends in the food industry. Considered the main factors affecting the level of economic resources by the food enterprises in Ukraine.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: харчова промисловість, економічні ресурси підприємств
УДК: 330.15:657 (477)
Бібліографічний опис: Кривова О. І. Особливості використання економічних ресурсів на харчових підприємствах України / О. І. Кривова // Вісник НУВГП. Економічні науки : зб. наук. праць. – Рівне : НУВГП, 2012. – Вип. 2(58). – С. 100-106.
Subjects: Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Економічні науки" > 2012 > Вісник 2
Видання університету > Вісник НУВГП > серія "Економічні науки" > 2012
Depositing User: С. В. Бойчук
Date Deposited: 19 Jul 2018 11:25
Last Modified: 19 Jul 2018 11:25
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/10320

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year