Тестові завдання поточного і підсумкового контролю знань з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанні справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанні справа» денної, заочної та дистанційної форм навчання

Downloads

Downloads per month over past year

05-06-106М Корчик, Н. М. and Мисіна, О. І. (2022) Тестові завдання поточного і підсумкового контролю знань з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанні справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанні справа» денної, заочної та дистанційної форм навчання. [Методичне забезпечення]

[img] Text
05-06-106М.pdf

Download(556kB)

Abstract

Тестові завдання поточного і підсумкового контролів знань є необхідним засобом контролю навчальних досягнень студентів-бакалаврів. Робота над тестами допомагає студентам систематизувати знання дисципліни та ефективного засвоєння основних законів і понять класичної хімії. Основному змісту хімічного складу їжі та хімію виробництва продуктів харчування, стан речовин у розчинах, білки, ліпіди, вуглеводи, вітаміни, мінеральні речовини у продуктах харчування, харчові добавки, природні токсиканти та забруднювачі. Тестові завдання підсумкового та поточного контролів знань з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» максимально наближені до майбутньої спеціальності, вивчає уявлення хімічної науки, склад мікро- та макронутрієнтів продовольчої сировини і харчових продуктів, а також їх властивості та перетворення при виробництві і зберіганні харчів, які є базовоми знаннями із дисципліни «Харчова хімія». Модуль 1 (рівні 1, 2, 3) надає відомості про основні поняття та закони хімії, класифікацію та номенклатуру неорганічних сполук, основи фізичної та колоїдної хімії, основи біоорганічної хімії, аміни, нітрогеновмісні гетероциклічні сполуки, амінокислоти, пептиди. Модуль 2 (рівні 1, 2, 3) надає відомості про білки та їх перетворення при зберіганні та переробці сировини, вуглеводи в сировині та продуктах харчування, ліпіди, вітаміни, мінеральні елементи, воду, харчові добавки, біологічно активні добавки, безпека харчових продуктів, наукові основи раціонального харчування. Рівень 1 передбачає одну правильну відповідь, рівень 2 – дві правильні відповіді, завдання рівня 3 потребують розв’язання задач і вибору правильної відповіді. Тестові завдання за окремими темами можуть бути використані для підготовки до поточного контролю знань, за блоком тем – до модульних контрольних робіт.

Item Type: Методичне забезпечення
Uncontrolled Keywords: 05-06-106М, харчова хімія
Шифр: 05-06-106М
За видами робіт: Тестове оцінювання
Subjects: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Divisions: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Хімії та фізики
Depositing User: libr_1 Г. Д. Колюхова
Date Deposited: 29 Apr 2022 15:12
Last Modified: 29 Apr 2022 15:12
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/23395

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year