Силабус "Інноваційні технології зберігання та переробки продукції рослинництва" для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-науковою програмою "Агрохімія і ґрунтознавство" (ID 32542) другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 201 "Агрономія" галузі знань 20 "Аграрні науки та продовольство". Кваліфікація: магістр з агрономії

Downloads

Downloads per month over past year

05-01-116S Мороз, О. С. (2023) Силабус "Інноваційні технології зберігання та переробки продукції рослинництва" для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-науковою програмою "Агрохімія і ґрунтознавство" (ID 32542) другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 201 "Агрономія" галузі знань 20 "Аграрні науки та продовольство". Кваліфікація: магістр з агрономії. [Силабус]

[img] Text
05-01-116S.pdf

Download(442kB)

Abstract

Дати здобувачу вищої освіти ґрунтовні знання з базової, фахової освітньої компоненти, яка відноситься до технологічних дисциплін та допомогти опанувати основи та особливості зберігання та переробки продукції рослинництва з врахуванням іновацій. Не отримавши цих знань, неможливо економічно виважено вирішувати питання організації відносин між виробником і споживачем - сільськогосподарськими підприємствами, підприємствами по зберіганню та переробці сільськогосподарської продукції, торговельними організаціями. Від фахівців вимагається довести до споживача продукцію з найкращими товарними та споживчими властивостями. Повинна бути збережена первинна якість чи набута нова, яка б максимально задовольняла споживача.

Title in English

SYLLABUS Innovative technologies for the storage and processing of crop production in the science Code in Degree Programme ОК17 Level of Education Magistrer's (second) 20 Field of Knowledge Agricultural sciences and food 201 Field of Study Agronomy Degree Programme Agronomy

Item Type: Силабус
Additional Information: попередня версія силабусу 05-01-02S
Uncontrolled Keywords: 05-01-116S, інноваційні технології, зберігання, переробка, продукція, рослинництво
Шифр: 05-01-116S
Subjects: Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство
Шифр галузі знань > 20 Аграрні науки та продовольство > 201 Агрономія
Divisions: Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Агрохімії, ґрунтознавства та землеробства
Depositing User: Н.В. Тарасюк
Date Deposited: 22 Sep 2023 10:32
Last Modified: 13 Oct 2023 08:31
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/27396

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year