Up a level |
05-08-124М Корчик, Н. М. and Скорина, Т. М. and Беседюк, В. Ю. (2023) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Контроль якості харчової продукції» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-06-59 Яцков, М. В. and Мисіна, О. І. and Беседюк, В. Ю. (2020) Тестові завдання поточного контролю знань з навчальної дисципліни «Хімія (загальна та неорганічна)» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) за освітньопрофесійною програмою «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-06-60 Яцков, М. В. and Мисіна, О. І. and Беседюк, В. Ю. (2020) Тестові завдання підсумкового контролю знань з навчальної дисципліни «Хімія (загальна та неорганічна)» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) за освітньо-професійною програмою «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-06-80М Мисіна, О. І. and Яцков, М. В. and Беседюк, В. Ю. (2020) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Хімія (загальна та неорганічна)» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) за освітньо-професійною програмою «Агрономія» спеціальності 201 «Агрономія» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-06-89 Мисіна, О. І. and Яцков, М. В. and Беседюк, В. Ю. (2019) Тестові завдання поточного контролю знань з навчальної дисципліни «Хімія з основами біогеохімії» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 101 «Екологія» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-06-90 Мисіна, О. І. and Яцков, М. В. and Беседюк, В. Ю. (2019) Тестові завдання підсумкового контролю знань з навчальної дисципліни «Хімія з основами біогеохімії» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 101 «Екологія» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-06-91 Мисіна, О. І. and Яцков, М. В. and Беседюк, В. Ю. (2019) Тестові завдання поточного контролю знань з навчальної дисципліни «Хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) за освітньо-професійною програмою «Автомобільний транспорт» спеціальності 274 «Автомобільний транспорт», освітньо-професійною програмою «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» спеціальності 275.03 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-06-92 Мисіна, О. І. and Яцков, М. В. and Беседюк, В. Ю. (2019) Тестові завдання підсумкового контролю знань з навчальної дисципліни «Хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) за освітньо-професійною програмою «Автомобільний транспорт» спеціальності 274 «Автомобільний транспорт», освітньо-професійною програмою «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» спеціальності 275.03 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-06-87 Мисіна, О. І. and Яцков, М. В. and Беседюк, В. Ю. (2018) Тестові завдання поточного та підсумкового контролю знань з навчальної дисципліни „Хімія (неорганічна та аналітична)” для студентів спеціальності 201 «Агрономія» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-06-88 Мисіна, О. І. and Яцков, М. В. and Беседюк, В. Ю. (2018) Тестові завдання підсумкового контролю знань з навчальної дисципліни „Хімія (неорганічна та аналітична)” для студентів спеціальності 201 «Агрономія» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
Корчик, Н. М. and Беседюк, В. Ю. and Шугайло, В. А. (2022) ОЧИЩЕННЯ СТІЧНИХ ВОД ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ КОМПЛЕКСІВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (1(97)). pp. 13-20.
Яцков, М. В. and Корчик, Н. М. and Беседюк, В. Ю. (2022) МОЛОЧНА СИРОВАТКА ЯК СИРОВИНА У ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКЦІЇ ФІЗІОЛОГІЧНО-ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ В СИСТЕМАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (4(100)). pp. 79-90.
Яцков, М. В. and Корчик, Н. М. and Беседюк, В. Ю. and Yatskov, М. V. and Korchyk, N. M. and Besedіuk, V. Y. (2016) ДОСЛІДЖЕННЯ рН, Eh І БУФЕРНОЇ ЄМНОСТІ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ДИТЯЧИХ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (4(76)). pp. 277-285.
Яцков, М. В. and Корчик, Н. М. and Кирилюк, С. В. and Беседюк, В. Ю. and Yatskov, М. V. and Korchyk, N. M. and Kyrylіuk, S. V. and Besedіuk, V. Y. (2015) ДОСЛІДЖЕННЯ pH та Eh В ЕКОЛОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЯХ ОТРИМАННЯ МОЛОЧНО-СИРОВАТКОВИХ БІЛКОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (4(72)). pp. 223-234.
Беседюк, В. Ю. (2014) ОСОБЛИВОСТІ ВПЛИВУ ОКИСНО-ВІДНОВНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ТА ВОДНЕВОГО ПОКАЗНИКУ БІОЛОГІЧНО-АКТИВНИХ РІДИН НА ФІЗІОЛОГІЮ ОРГАНІЗМУ ЛЮДИНИ. Студентський вісник НУВГП (2(2)). pp. 114-117.