Вгору на рівень |
05-08-56 Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2019) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Регіональна економіка» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Економіка підприємства», «Економіка туристичного, готельного та ресторанного бізнесу» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної форми навчання [Електронне видання]. [Методичне забезпечення]
05-08-56 Коротун, С. І. та Скорина, Т. М. (2019) РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ "Вступ до фаху" спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа". Work programme of the educational discipline "Introduction to the specialty" specialty 241 "Hotel and Restaurant Affairs". [Робочі програми]