Вгору на рівень |
05-08-147S Гарнага, О. М. (2025) Силабус навчальної дисципліни "Основи наукових досліджень" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]
05-08-166М Гарнага, О. М. (2025) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з курсу «Основи наукових досліджень» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Туризм та рекреація» та «Готельно-ресторанна справа» спеціальностей 242 «Туризм та рекреація» та 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-137S Калько, А. Д. (2025) Силабус навчальної дисципліни «Туристичне країнознавство» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]
07-08-227S Клинова-Дацюк, Г. Д. та Крупка, О. В. та Хряпченко, В. П. (2025) Силабус навчальної дисципліни «Українська державність і культура» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» в галузі знань 24 «Сфера обслуговування». [Силабус]
05-08-165М Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Гарнага, О. М. (2025) Методичні вказівки до проходження переддипломної практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-02-277S Ліхо, О. А. (2025) Силабус навчальної дисципліни «Екологія» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]
07-05-150S Мельничук, М. С. (2025) Силабус навчальної дисципліни «Філософія» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Силабус]
05-08-162М Скорина, Т. М. та Конарівська, О. Б. та Яковишина, М. С. (2025) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
06-09-174S Тимощук, І. О. (2025) Силабус навчальної дисципліни "Друга іноземна мова (французька)" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Туризм», «Готельно-ресторанна справа» за спеціальністю 242 "Туризм", 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]
06-09-175S Тимощук, І. О. (2025) Силабус навчальної дисципліни "Друга іноземна мова за професійним спрямуванням (французька)" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою«Туризм»; «Готельно-ресторанна справа» за спеціальністю 242 "Туризм"; 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]
07-08-229S Шийка, С. В (2025) Силабус навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]