Елементи, в яких тема: "Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування"

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Автори | Тип елементу
Число елементів: 27.

Методичне забезпечення

05-08-166М Гарнага, О. М. (2025) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з курсу «Основи наукових досліджень» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Туризм та рекреація» та «Готельно-ресторанна справа» спеціальностей 242 «Туризм та рекреація» та 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-164М Калько, А. Д. та Коротун, С. І. (2025) Методичні вказівки до виконання практичних робіт та самостійної роботи з дисципліни «Туристичне країнознавство» для студентів, здобувачів вищої освіти освіти першого (бакалаврського) рівня за освітніми програмами «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-167М Конарівська, О. Б. (2025) Методичні вказівки до виконання лабораторних та самостійних робіт з навчальної дисципліни «Готельна справа» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-168М Конарівська, О. Б. (2025) Методичні вказівки до виконання практичних та самостійних робіт з дисципліни «Менеджмент сфери туризму та гостинності» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

06-13-219М Коротун, О. П. (2025) Методичні вказівки до організації практичних занять з навчальної дисципліни «Маркетинг сфери туризму та гостинності» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчання за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

06-13-220М Коротун, О. П. (2025) Методичні вказівки до самостійного вивчення з навчальної дисципліни «Маркетинг сфери туризму та гостинності» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчання за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

06-13-221М Коротун, О. П. (2025) Методичні вказівки до організації практичних занять з навчальної дисципліни «Маркетинг сфери туризму та гостинності» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

06-13-222М Коротун, О. П. (2025) Методичні вказівки до самостійного вивчення з навчальної дисципліни «Маркетинг сфери туризму та гостинності» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-165М Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Гарнага, О. М. (2025) Методичні вказівки до проходження переддипломної практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-169М Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2025) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Регіональна економіка України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-170М Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2025) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Регіональна економіка України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-171М Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2025) Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни «Регіональна економіка України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-163М Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. та Скорина, Т. М. (2025) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Санаторно-курортна справа» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

06-09-112М Осіпчук, Н. В. та Озарчук, І. В. (2025) Методичні вказівки та навчальні завдання до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Ділова іноземна мова (англійська)» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

06-09-113М Осіпчук, Н. В. та Озарчук, І. В. (2025) Методичні вказівки та навчальні завдання до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Ділова іноземна мова (англійська)» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-162М Скорина, Т. М. та Конарівська, О. Б. та Яковишина, М. С. (2025) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

Силабус

07-05-82S Бедратий, Ю. В. (2025) Силабус навчальної дисципліни "Правове регулювання та забезпечення безпеки споживачів готельних та ресторанних послуг" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-147S Гарнага, О. М. (2025) Силабус навчальної дисципліни "Основи наукових досліджень" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-137S Калько, А. Д. (2025) Силабус навчальної дисципліни «Туристичне країнознавство» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

07-08-227S Клинова-Дацюк, Г. Д. та Крупка, О. В. та Хряпченко, В. П. (2025) Силабус навчальної дисципліни «Українська державність і культура» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» в галузі знань 24 «Сфера обслуговування». [Силабус]

05-02-277S Ліхо, О. А. (2025) Силабус навчальної дисципліни «Екологія» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

07-05-150S Мельничук, М. С. (2025) Силабус навчальної дисципліни «Філософія» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Силабус]

06-09-174S Тимощук, І. О. (2025) Силабус навчальної дисципліни "Друга іноземна мова (французька)" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Туризм», «Готельно-ресторанна справа» за спеціальністю 242 "Туризм", 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

06-09-175S Тимощук, І. О. (2025) Силабус навчальної дисципліни "Друга іноземна мова за професійним спрямуванням (французька)" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою«Туризм»; «Готельно-ресторанна справа» за спеціальністю 242 "Туризм"; 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

03-10-268S Шаталов, О. С. (2025) Силабус навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності та цивільний захист» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм». [Силабус]

03-04-062S Шевчук, О. В. (2025) Силабус навчальної дисципліни «Громадське будівництво» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

07-08-229S Шийка, С. В (2025) Силабус навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

Цей список був створений у Sun Mar 9 13:02:59 2025 UTC.