Елементи, в яких тема: "Видання університету > Збірник наукових праць - Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції > 2014 > Випуск XX №4"

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Автори | Тип елементу
Перейти до: Б | З | К | Л | М | Н | П | Р | С | Т | Ц
Число елементів: 25.

Б

Бортнюк, Т. Ю. та Мощич, С. З. (2014) Концептуальні засади управління енергоефективністю. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (4). с. 164-171.

З

Заремба, В. М. та Тарасюк, С. Р. (2014) Державна інвестиційна підтримка сільськогосподарського виробництва регіону. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (4). с. 59-67.

К

Ковшун, Н. Е. та Мельник, Т. Д. (2014) Фактори активізації інвестиційної діяльності лісогосподарських підприємств. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (4). с. 68-75.

Коцан, Л. М. (2014) Державна політика та регулювання доходів населення. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (4). с. 76-82.

Кулинич, Х. В. (2014) Кластерний аналіз регіонів України за рівнем соціально-економічного розвитку та податкового навантаження. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (4). с. 6-13.

Л

Левун, О. І. (2014) Організаційно-економічні аспекти раціонального використання та охорони водних ресурсів. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (4). с. 172-179.

Лещук, В. П. (2014) Становлення парадигми соціального ринкового господарства. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (4). с. 118-125.

М

Мазур, Н. О. та Кобилочна, О. О. (2014) Демографічна безпека: теоретичні аспекти. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (4). с. 125-133.

Мартинчук, І. В. (2014) Методичні аспекти автоматизації обліку деревини. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (4). с. 180-186.

Мельник, Л. М. та Дума, В. Л. (2014) Сутність, природа та особливості формування регіональних фінансів. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (4). с. 133-144.

Н

Науменко, Н. С. (2014) Стратегічні пріорітети у розвитку і функціонуванні зарубіжних інноваційних кластерів, як невід'ємна складова економічної безпеки країни. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (4). с. 14-27.

П

Павлов, В. І. та Яковюк, В. А. (2014) Сучасні транскордонні загрози екологічній мережі прикордонного регіону. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (4). с. 217-229.

Павлова, І. І. (2014) Гармонізація природоохоронного законодавства України до європейських вимог. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (4). с. 193-200.

Пашечко, О. А. (2014) Еколого-економічне використання енергетичної сировини. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (4). с. 187-193.

Перебийніс, В. І. та Джаман, М. О. та Перебийніс, О. В. та Гончаров, Г. О. (2014) Транспортно-логістичні кластери: сутність, напрями розвитку. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (4). с. 28-35.

Погріщук, Б. В. та Мельник, В. І. (2014) Кластерний підхід до підвищення конкурентоспроможності агропромислового виробництва в умовах євроінтеграційних процесів. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (4). с. 36-48.

Подлевський, А. А. та Мельничук, М. Я. (2014) Інноваційне підприємництво як ключовий фактор сучасного економічного розвитку. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (4). с. 49-58.

Притула, М. Ю. та Лукін, С. О. (2014) Екологічні податки – як інструменти впливу на діяльність підприємств промисловості виробництва будівельних матеріалів. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (4). с. 156-163.

Р

Радько, А. О. (2014) Використання системи інтерактивних маркетингових комунікацій для забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств на міжнародному ринку. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (4). с. 92-98.

Романко, О. П. (2014) Конкурентоспроможність регіону: системний характер. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (4). с. 99-110.

С

Савіна, Н. Б. та Мардієва, О. Ю. (2014) Клієнтоорієнтований підхід в політиці обслуговування клієнтів фінансово-кредитних установ. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (4). с. 83-91.

Самченко, О. Ю. (2014) Стимулювання енергозбереження з врахуванням особистісних характеристик споживачів енергії. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (4). с. 201-209.

Скаковська, С. С. (2014) Система управління рекреаційним потенціалом та проблеми його функціонування. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (4). с. 209-217.

Т

Тищенко, В. Ф. та Остапенко, В. М. (2014) Матричний підхід вибору та коригування типу фінансової політики з урахуванням фінансового потенціалу публічно-приватного партнерства. Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (4). с. 110-117.

Ц

Цал-Цалко, Ю. С. та Приймачук, Т. Ю. та Ходаківський, Є. І. (2014) Науково-виробничий та освітянський кластер «Агросвіт Полісся». Проблеми раціонального використання соціально-економічного та природно-ресурсного потенціалу регіону: фінансова політика та інвестиції (4). с. 144-155.

Цей список був створений у Fri Apr 19 10:28:26 2024 UTC.